Odp: Bluza SUPERMOTO
do ilu osób zostały już wysłane? bo liczyłem że dostane do końca tyg. a tu c... .
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Bluza SUPERMOTO
Strony Poprzednia 1 … 243 244 245 246 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
do ilu osób zostały już wysłane? bo liczyłem że dostane do końca tyg. a tu c... .
wyslalem 23 paczki jak narazie
Fuck... :( spóźnił em sie :( czekam na reedycje tego wzoru lub 2 ture zamówień, oczywiscie jezeli jeremu bedzie sie chcialo :)
Ja zamówiłem dwie w rozmiarze M i L wiec jedna bede mogł odsprzedać jak cos ;) to po pierwsze a po drugie to Jery ogarnia tez inna bluze supermena wiec tam jeszcze mozna zamowić jak bys chciał
Go2Hell napisał/a:Fuck... :( spóźnił em sie :( czekam na reedycje tego wzoru lub 2 ture zamówień, oczywiscie jezeli jeremu bedzie sie chcialo :)
Ja zamówiłem dwie w rozmiarze M i L wiec jedna bede mogł odsprzedać jak cos ;) to po pierwsze a po drugie to Jery ogarnia tez inna bluze supermena wiec tam jeszcze mozna zamowić jak bys chciał
Ok to spoko. Jak będziesz zdecydowany sprzedać to daj znak na pw a na pewno się dogadamy
wojtas998 napisał/a:Go2Hell napisał/a:Fuck... :( spóźnił em sie :( czekam na reedycje tego wzoru lub 2 ture zamówień, oczywiscie jezeli jeremu bedzie sie chcialo :)
Ok to spoko. Jak będziesz zdecydowany sprzedać to daj znak na pw a na pewno się dogadamy
Jak tylko dostane paczke to dam znać.
pierwsza klasa bluza, leży jak ulał. dzięki ! POZDRO
Wszystkie bluzy wyslane. Jak by byly jakies problemy to mowcie.
Doszły dziś :D
Dziś odebrane - Dzięki! , wzór jednak ostry jak żyleta!
Właśnie odebrałem bluzę, spoko wygląda i dobrze leży. Pozdro.
Wszystkie bluzy wyslane. Jak by byly jakies problemy to mowcie.
nic strasznego sie nie stało, ale bluza poszła nie na ten adres :D tylko skąd JERY mialeś moj stary adres ^^ mam nadzieje tylko że dam rade ją odebrać na wielkanoc. Pozdro
Dzięki bluzy mega! :D
JERY napisał/a:Wszystkie bluzy wyslane. Jak by byly jakies problemy to mowcie.
nic strasznego sie nie stało, ale bluza poszła nie na ten adres :D tylko skąd JERY mialeś moj stary adres ^^ mam nadzieje tylko że dam rade ją odebrać na wielkanoc. Pozdro
Adres wzialem z przelewu
Jak by ktoś chciał sprzedać bluzę z tej edycji to proszę o pw.
Strony Poprzednia 1 … 243 244 245 246 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Bluza SUPERMOTO
Wygenerowano w 0.079 sekund, wykonano 60 zapytań