Odp: Bluza SUPERMOTO
Zakładając że temat tamtej bluzy by ruszył w tym tygodniu, ile by trwało ich ogarniecie? Bo już sam się zastanawiałem czy nie zrezygnować z podwójnej paczki.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Bluza SUPERMOTO
Strony Poprzednia 1 … 242 243 244 245 246 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zakładając że temat tamtej bluzy by ruszył w tym tygodniu, ile by trwało ich ogarniecie? Bo już sam się zastanawiałem czy nie zrezygnować z podwójnej paczki.
Do supermana dopisaly sie 2 osoby dzisiaj. Jak wplaca to 4-5 tygodni.
To szkoda czasu, puść mi je oddzielnie, o ile superman w ogóle wypali.
PYTANIE DO OSOB KTORE CZEKAJA TEZ NA BLUZE Z SUPERMANEM. TEMAT TAMTYCH BLUZ UTKNAL. CHCECIE CZEKAC NA TAMTE CZY WYSLAC ODRAZU, A ZA TAMTE DOPLACICIE ZA WYSYLKE GDY JUZ BEDA?
Okreslac sie panowie
Mi też wyślij osobno
Bluzy poszły ?:)
dzisiaj wyslalem 7. Robie co moge. Pracuje w tym tyg od 13 do 2 wiec po robocie mi sie nie chce a przed robota mam raptem 2h czasu wolnego. Jutro tez spakuje i wysle ile dam rade ogarnac.
Do mnie bluzy już dotarły :) Dzięki JERY. Prezentują się zaje****ie
He, jako jedyny wziąłem kuriera - więc pewnie ostatni dostanę. :D
Jery - generalnie, jak wygodniej Ci jest puścić pocztą, to nie zamawiaj specjalnie (tylko dla mnie) kuriera, tylko puść mi pocztą.
(Różnice kasy możesz olać, pare złotych w tą czy w tamtą...)
Dotarła ! Dzięki wielkie ! jest super ! Pozdrowienia JERY ! :D
Bluza pelen wypas! Idie jesze cos ogarnac czy juz lipton?
Do mnie też dziś już przyszła, dobry czas. To pewnie ten czerwony kolor na bluzie, jednak robi swoje ;)
Wysylam wg kolejnosci wplat, bo tak wypelniam kwity. Zeby nie zginac w tym wszystkim :)
Doszło :-) fajny sweterek. Trochę szkoda, że nie sito tak jak były inne. Na żywo projekt jeszcze lepszy :-) dzieki JERY !
Fuck... :( spóźnił em sie :( czekam na reedycje tego wzoru lub 2 ture zamówień, oczywiscie jezeli jeremu bedzie sie chcialo :)
Strony Poprzednia 1 … 242 243 244 245 246 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Bluza SUPERMOTO
Wygenerowano w 0.052 sekund, wykonano 82 zapytań