Odp: Olsztyn-warmia-mazury????
Szkoda bo ja własnie z enduro zrezygnowałem!!! Myślę że kogoś się spotka na drodze!!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Olsztyn-warmia-mazury????
Strony Poprzednia 1 … 46 47 48
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Szkoda bo ja własnie z enduro zrezygnowałem!!! Myślę że kogoś się spotka na drodze!!
Nikt nie lata w lany poniedziałek?
Czyja Husqa na Aurze tak błyszczała? Dla pracownika dobre piwo, za ch.uja fury szefa (wariat podobno, a w taką pogodę to szacun wogóle) nie dał by tknąć byle frendzlom;)) Pozdro
Siemanko został ktoś jeszcze na Olsztynie z SM? szukam chętnych na pośmiganie po mieście, widze troche Supermociakow na mieście ale zawsze jak coś mijam to lece autem... Pozdro
Jak będzie pogoda możemy polatać:P
no teoretycznie ma się w końcu pod koniec tygodnia jakaś wiosna pojawić wiec pomyslalem ze milo by było się złapać w kilka osób zawsze to razniej i weselej ;)
ta kilka osób...:P
A co to aż taka bieda na olsztynie ? niby takie duże miasto a taka wieś :) niby tyle sprzetów lata a co do czego wiekszosc pewnie tyko do pracy pyrka heh :) szkoda szkoda ze ludzie teraz jacyś anty społeczni :P
A ja nie wiem czy bieda czy nie, każdy sobie sam jeździ, największe grupy sm jakie widziałem składały się z dwóch osób.
No to jak nie patrzeć jest okazja stworzyć jedną z największych grup :P
Ja dziś trochę posmigam po mieście popoludniu, więc jak coś to pisać.
I dziś też.
A może są jacyś nowi chętni do pochasania na kole w ekipie bo coraz więcej widze SM na Olsztynie ostatnio dwie Huski 610, jeden okolice Nowego Underground drugi na Jarotach oklejona w Monsterka ;)
Strony Poprzednia 1 … 46 47 48
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Olsztyn-warmia-mazury????
Wygenerowano w 0.059 sekund, wykonano 64 zapytań