Odp: szanowni koledzy
taa deszczu jezdzi sporo jestem świadkiem dzisiaj 3x olek motocykle wymienić handbary bo przecież tam pracują jełopy nocomment...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » szanowni koledzy
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
taa deszczu jezdzi sporo jestem świadkiem dzisiaj 3x olek motocykle wymienić handbary bo przecież tam pracują jełopy nocomment...
Taki to ma dobrze - cały dzień jeździ :) Ja to jak wracam z roboty to jak już poloże dzieci spać, to mam chwilę żeby zamiast jeżdzenia chociaż poczytać o tym jak inni jeżdzą :D
Wiesz on w życiu robi tylko jedno jeździ przez cały dzień. A później zadaje nurtujące pytania na forum i jeszcze analiza forum według pierdolenie a jeżdżenie na moto . I tak poza tym jesteś tak bystry jak woda w klozecie żeby nie wiedzieć że normalni ludzie mają rodziny
3x olek motocykle wymienić handbary bo przecież tam pracują jełopy nocomment...
bico jak zwykle raczył nas zaszczycić trafną uwagą.
uwaga niestety trafna
pojechalem do Olków po Zety, najpierw dali mi niekompletne, bez mocowań - wrociłem się. Potem dali mi z mocowaniami - niekompletnymi, bez półksiężyców na kiere - odkrylem to w domu ponad 60 km od Olek motocykle. Co zrobilem? Wsiadlem na Kata i znowu do nich! A oni mi za to dali drozsze niby lepsze accele plus liscie. Mowie dobra trudno, jade do bicepsa zobaczymy czy pasują. Oczywiście co się okazało? Ja im 100 razy że chce zaciski na fatbara a oni mi dali takie, że na 22 mm za duże a na 28,6 mm za małe! I ja znowu do nich jak w dym, zadzwoniłem, kazałem czekac z zamknięciem bo była 17.45 a do 18.00 czynne. Oddali mi kasę o 20 zł wiecej niz powinni. Tylko co z tego jak caly dzien do nich jezdzilem i spalilem 2,5 baku paliwa.... Tak czy srak dzięki całej przygodzie zająłem się jeżdżeniem a dopiero teraz mogę trochęo tym popierniczyć :cool:
Może jeszcze rozpiszemy konkurs na "największą zawartość pierdolenia w pierdoleniu"?
joł
Qrwa nawet kolega sygnaturkę skomentował o co chodzi.
Ok koledzy macie racje. Pis zmykam z tego forum bo nic tu pomnie.
pa pa :)
Miło było poznać, fajnie że spierdalasz.
Chłopaki !! Przestańcie !!!! Tygrysie Proszę zostań z NAMI !! wszyscy zachowaliśmy się jak gówniarze, obiecujemy poprawę!!
Noi stało się zarżnąłem suke zostało mi tylko teraz popierdolić na forum :>
ja pierdole cały tydzień a w weekendy trening :lol:
TOR Masz w dupie polatamy?
Chłopaki !! Przestańcie !!!! Tygrysie Proszę zostań z NAMI !! wszyscy zachowaliśmy się jak gówniarze, obiecujemy poprawę!!
tegma, pisałeś poważnie? Mam wrażenie, że była to najmądrzejsza wypowiedź w tym temacie.
tegma napisał/a:Chłopaki !! Przestańcie !!!! Tygrysie Proszę zostań z NAMI !! wszyscy zachowaliśmy się jak gówniarze, obiecujemy poprawę!!
tegma, pisałeś poważnie? Mam wrażenie, że była to najmądrzejsza wypowiedź w tym temacie.
A czy ja wyglądam na takiego co wypowiada się na poważnie ? :lol:
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » szanowni koledzy
Wygenerowano w 0.063 sekund, wykonano 75 zapytań