16

Odp: szanowni koledzy

taa deszczu jezdzi sporo jestem świadkiem dzisiaj 3x olek motocykle wymienić handbary bo przecież tam pracują jełopy nocomment...

320mm Supermoto Racing rotor orange motomaster flame bitch  :D

17

dragilla napisał/a:

Taki to ma dobrze - cały dzień jeździ :) Ja to jak wracam z roboty to jak już poloże dzieci spać, to mam chwilę żeby zamiast jeżdzenia chociaż poczytać o tym jak inni jeżdzą :D

Wiesz on w życiu robi tylko jedno jeździ przez cały dzień. A później zadaje nurtujące pytania na forum  i jeszcze analiza forum według pierdolenie a jeżdżenie na moto . I tak poza tym jesteś tak bystry jak woda w klozecie żeby nie wiedzieć że normalni ludzie mają rodziny

HONDA CAMINO DX<-MAM/YAMAHA TDR 50<-MAM/YAMAHA DT 125X <------- SPRZEDAM/SUZUKI DR-Z 400SM CZARNA OWCA

18

nie karmić trolla!

http://p0lish.wordpress.com

19

bico napisał/a:

3x olek motocykle wymienić handbary bo przecież tam pracują jełopy nocomment...

bico jak zwykle raczył nas zaszczycić trafną uwagą.

- Jeśli dziekan nie odwoła swoich słów do  jutra to wypierdalam z tej uczelni
-- A co takiego powiedział dziekan??
- "Wypierdalaj z tej uczelni!!"

20

uwaga niestety trafna

pojechalem do Olków po Zety, najpierw dali mi niekompletne, bez mocowań - wrociłem się. Potem dali mi z mocowaniami - niekompletnymi, bez półksiężyców na kiere - odkrylem to w domu ponad 60 km od Olek motocykle. Co zrobilem? Wsiadlem na Kata i znowu do nich! A oni mi za to dali drozsze niby lepsze accele plus liscie. Mowie dobra trudno, jade do bicepsa zobaczymy czy pasują. Oczywiście co się okazało? Ja im 100 razy że chce zaciski na fatbara a oni mi dali takie, że na 22 mm za duże a na 28,6 mm za małe! I ja znowu do nich jak w dym, zadzwoniłem, kazałem czekac z zamknięciem bo była 17.45 a do 18.00 czynne. Oddali mi kasę o 20 zł wiecej niz powinni. Tylko co z tego jak caly dzien do nich jezdzilem i spalilem 2,5 baku paliwa.... Tak czy srak dzięki całej przygodzie zająłem się jeżdżeniem a dopiero teraz mogę trochęo tym popierniczyć :cool:

KTM lc4 640 SM SPRZEDANY :( /// obecnie 100% Retro WSK 125 made in Świdnik na dojazdy do sklepu po bułki:)

21

Może jeszcze rozpiszemy konkurs na "największą zawartość pierdolenia w pierdoleniu"?

joł

22

Qrwa nawet kolega sygnaturkę skomentował o co chodzi.
Ok koledzy macie racje. Pis zmykam z tego forum bo nic tu pomnie.

TOR JEST WSZęDZIE

23

pa pa :)

KTM lc4 640 SM SPRZEDANY :( /// obecnie 100% Retro WSK 125 made in Świdnik na dojazdy do sklepu po bułki:)

24 Ostatnio edytowany przez jareks (2010-06-11 09:42:54)

Miło było poznać, fajnie że spierdalasz.

Husqa SM 450 R 08`, Husqa CR 250 82`,  Beta Zero 125 91`

25

Chłopaki !! Przestańcie !!!! Tygrysie Proszę zostań z NAMI !! wszyscy zachowaliśmy się jak gówniarze, obiecujemy poprawę!!

"Art. 54. Konstytucji RP:
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

26

Noi stało się zarżnąłem suke zostało mi tylko teraz popierdolić na forum :>

Pracuję i żyję w Polsce dzięki bogu i rodzicom  było mnie stać na SX 520  :D  i na pamiętne REJU ...o i rinkon 680 .. to dzięki rodzicom i sąsiadce :D

27

ja pierdole cały tydzień a w weekendy trening  :lol:

28

TOR Masz w dupie polatamy?

320mm Supermoto Racing rotor orange motomaster flame bitch  :D

29

tegma napisał/a:

Chłopaki !! Przestańcie !!!! Tygrysie Proszę zostań z NAMI !! wszyscy zachowaliśmy się jak gówniarze, obiecujemy poprawę!!

tegma, pisałeś poważnie? Mam wrażenie, że była to najmądrzejsza wypowiedź w tym temacie.

30

samboman napisał/a:
tegma napisał/a:

tegma, pisałeś poważnie? Mam wrażenie, że była to najmądrzejsza wypowiedź w tym temacie.

A czy ja wyglądam na takiego co wypowiada się na poważnie ?  :lol:

"Art. 54. Konstytucji RP:
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."