Odp: keihin fcr MX 41mm w LC4?
Nowy?
WWW.MOTO-KORN.PL
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » keihin fcr MX 41mm w LC4?
Strony Poprzednia 1 … 12 13 14 15 16 … 19 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nowy?
używka.
Gażnik spoko :)
Dysze ma takie
185
42
85
Co wy na to bedzie to chodziło?
Jak ustawić iglice?
powietrza 100
Generalnie moto odpaliło od strzała problem był z wkręcaniem sie w obroty ustawiona iglica na samej górze, śrubka z dołu 2,5 obrotu moto wkreca sie pięknie z 4 biegu przy przełożeniu 16/48 idzie w góre byłem w szoku reakcja a na gaz jest mega z żarem z akrapa tak ma być? jakie dokładnie dysze mam domówić i iglice? pytam was bo w okolicy słupska nie ma takich serwisów które by to ogarnęły ktoś pomoże?
Majster128 wydaje mi sie ze masz duże doświadczenie pomożesz???
Choćbym chciał to i tak Ci nie pomogę, bo musiałbym obadać pracę silnika. Musisz sobie radzić sam, albo lepiej szukać tych mechaników.
Jedyne co mi się rzuca w oczy to mocno przesadzona dysza główna. Spokojnie zastąpił bym ją 170.
u mnie z akarpami skonczyło sie na 170
No właśnie nie podoba mi sie ona, 170 wystarczyła by
a reszta dysz może być?
czy odrazu pakować cały zestaw dysz taki jak był w org. 625?
dysze dostaniesz w kazdym serwisie. obojetnie czy yamaha, ktm czy honda. w kazdy fcr bez roznicy z jakieo motocykla ma uniwersalnie takie same dysze
w larssonie są najtańsze.
a iglice musze zmieniać też?
Odpaliłem moto z rana po 3 minutach zrobiło sie kolano wydechowe czerwone za bogata mieszanka?
Jak czerwone to raczej za uboga.
Jaką gume macie zamontowane u siebie w lc4? chodzi mi o gume gażnik airbox mam seryjną z gażnika mikuni wytrzymała dwa dni i pękła za bardzo naciągnięta chyba fcr od sxf
kup od 625 albo 660 ja miałem ori i jezdziła i jezdziła,
tez mam ori sezon i nic sie nie dzieje
Strony Poprzednia 1 … 12 13 14 15 16 … 19 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » keihin fcr MX 41mm w LC4?
Wygenerowano w 0.049 sekund, wykonano 66 zapytań