1

Temat: szanowni koledzy

Szanowni koledzy, po analizie struktury strony i tematów postów, odnoszę wrażenie że więcej czasu poświęca się tu na pierdolenie niż jeżdżenie.

TOR JEST WSZęDZIE

2

Odp: szanowni koledzy

Szanowny kolego ;) bo tak już jest w supermoto że nasze sprzęty częściej się pierdolą niż jeżdżą a my wtedy pierdolimy co i jak a nie jeździmy ;P

Pracuję i żyję w Polsce dzięki bogu i rodzicom  było mnie stać na SX 520  :D  i na pamiętne REJU ...o i rinkon 680 .. to dzięki rodzicom i sąsiadce :D

3

Szanowny kolego dobrze, że Ty jezdzisz a nie Pierdolisz :)

"Art. 54. Konstytucji RP:
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

4 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2010-06-09 09:44:57)

tigerman napisał/a:

Szanowni koledzy, po analizie struktury strony i tematów postów, odnoszę wrażenie że więcej czasu poświęca się tu na pierdolenie niż jeżdżenie.

Kolego chętnie Cię sprawdzimy na jakimś wspólnym lataniu... zobaczymy czy tylko w "pierdoleniu" jesteś mocny... a mam jakieś dziwne przeczucie że tak :D

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

5 Ostatnio edytowany przez jareks (2010-06-09 09:53:41)

Docent analizator :) Rozumiem że jesteś jak John Wayne polskiego supermoto, zero kiwnięcia kącikiem ust, zero zmarszczki na twarzy, jedyne używane słowa to "yes", "no", "i kill you", "fucking bull shit", ruchy mimiczne masz ograniczone do zera, nie używasz klawiatury i mydła bo to rzeczy dla pedałów, używasz tylko manety i nie odezwiesz sie do nikogo ani jednym zbędnym słowem bo to ujma dla wizerunku twardego jeźdzca co nie pierdoli a jeździ :)
Chylę czoła :)

Husqa SM 450 R 08`, Husqa CR 250 82`,  Beta Zero 125 91`

6

Prawda jest zgoła inna... szanowny kolega bardzo chce z nami polatać, zintegrować się ze środowiskiem, pozdrawiać kiwnięciem znajomych, godzinami rozmawiać o naprawach ale... brakuje mu śmiałości.  :) 
To taka moja wstępna analiza :)

CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /

7

Namawiam Cię byś przełamał lęki i opory... otwórz się. :)  Jesteśmy jak jedna wielka rodzina  :)  Z otwartymi ramionami przywitamy... :)

8

tigerman napisał/a:

JO kolego polecam huske, banan gwarantowany sam mam drz sm  i gdyby nie był nowy to bym go gonił.
mialem okazje jezdzić na husce 450 odblokowanej sama radosć idzie na gume z 2 z gazu i to tak fajnie wolno jest tylko jedno ale ile zamiezasz nim robic kilosków w sezonie. ba hyba co 1500km jest serwis. Mój drz kosztował nie niewiele bo targałem go z usa jak dolar był po 2 zł i szkoda mi go sprzedawać bo za ta kaske kupie przeoranego lc4 tym bardziej huske. wszystko zalezy czy nowy czy używka jak teraz bym kupowal to na bank nowy  ktm 690. pozdro Jak jestes ze śląskigo to moge podjechac do ciebie moze namuwie koleszke z tą huską

O ile oczy mnie nie mylą ( a wzrok mam b. dobry ) to Ty też potrafisz nieźle Pier...ić :

Sprzedam, nie sprzedam , sprzedam , a jak sprzedam to co kupię,  nieeee nie sprzedam

"Art. 54. Konstytucji RP:
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

9

[url]http://forum.supermoto.pl/topic15247-sprzedam-drz-sm-mk7.html[/url]

a jednak sprzedam :)

10

I TO KOLEDZY WŁAŚNIE NAZYWAM PIERDOLENIEM, dobrze przynajmniej troszkę emocji w was obudziłem,
JAK CHCE KTOŚ POJEŹDZIĆ TO ZAPRASZAM TERENY ŚLĄSKA ZAGŁĘBIA I BESKIDU PIs.

TOR JEST WSZęDZIE

11

po sygnaturce już widać z kim mamy do czynienia.

12

supermotox napisał/a:

po sygnaturce już widać z kim mamy do czynienia.

Zaproponował wam sprawdzenie się, a wy już się wkręcacie  :cool:

13

Może niektórzy lubią trochę popierdolić zamiast zakładać takie głupie tematy nie mające niczego na celu oprócz nabijania postów.  Dziękuje dobranoc

HONDA CAMINO DX<-MAM/YAMAHA TDR 50<-MAM/YAMAHA DT 125X <------- SPRZEDAM/SUZUKI DR-Z 400SM CZARNA OWCA

14

Ja dzisiaj zrobiłem 300 km i to katem który się rozsypuje i ryczy jak wiertarka bo jest nieskończony jeszcze. Teraz piszę, to znaczy pierdolę. Bo przychodzi taki czas, że jak się człowiek najeździ cały dzień, to np. wieczorem siada przed kompem i dla odpoczynku wchodzi sobie na [url=http://www.superpierdolenie.pl]www.superpierdolenie.pl[/url] po to żeby poczytać i popisać o tym co lubi. A wogóle to tigerman siedzi i analizuje posty i struktury zamiast jeździć! Jak tak można! :D  :D  czilałt bjaczys :cool:

KTM lc4 640 SM SPRZEDANY :( /// obecnie 100% Retro WSK 125 made in Świdnik na dojazdy do sklepu po bułki:)

15

Taki to ma dobrze - cały dzień jeździ :) Ja to jak wracam z roboty to jak już poloże dzieci spać, to mam chwilę żeby zamiast jeżdzenia chociaż poczytać o tym jak inni jeżdzą :D

Łukasz "Dragilla" Sacha #17