Temat: szanowni koledzy
Szanowni koledzy, po analizie struktury strony i tematów postów, odnoszę wrażenie że więcej czasu poświęca się tu na pierdolenie niż jeżdżenie.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » szanowni koledzy
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Szanowni koledzy, po analizie struktury strony i tematów postów, odnoszę wrażenie że więcej czasu poświęca się tu na pierdolenie niż jeżdżenie.
Szanowny kolego ;) bo tak już jest w supermoto że nasze sprzęty częściej się pierdolą niż jeżdżą a my wtedy pierdolimy co i jak a nie jeździmy ;P
Szanowny kolego dobrze, że Ty jezdzisz a nie Pierdolisz :)
Kolego chętnie Cię sprawdzimy na jakimś wspólnym lataniu... zobaczymy czy tylko w "pierdoleniu" jesteś mocny... a mam jakieś dziwne przeczucie że tak :D
Docent analizator :) Rozumiem że jesteś jak John Wayne polskiego supermoto, zero kiwnięcia kącikiem ust, zero zmarszczki na twarzy, jedyne używane słowa to "yes", "no", "i kill you", "fucking bull shit", ruchy mimiczne masz ograniczone do zera, nie używasz klawiatury i mydła bo to rzeczy dla pedałów, używasz tylko manety i nie odezwiesz sie do nikogo ani jednym zbędnym słowem bo to ujma dla wizerunku twardego jeźdzca co nie pierdoli a jeździ :)
Chylę czoła :)
Prawda jest zgoła inna... szanowny kolega bardzo chce z nami polatać, zintegrować się ze środowiskiem, pozdrawiać kiwnięciem znajomych, godzinami rozmawiać o naprawach ale... brakuje mu śmiałości. :)
To taka moja wstępna analiza :)
Namawiam Cię byś przełamał lęki i opory... otwórz się. :) Jesteśmy jak jedna wielka rodzina :) Z otwartymi ramionami przywitamy... :)
JO kolego polecam huske, banan gwarantowany sam mam drz sm i gdyby nie był nowy to bym go gonił.
mialem okazje jezdzić na husce 450 odblokowanej sama radosć idzie na gume z 2 z gazu i to tak fajnie wolno jest tylko jedno ale ile zamiezasz nim robic kilosków w sezonie. ba hyba co 1500km jest serwis. Mój drz kosztował nie niewiele bo targałem go z usa jak dolar był po 2 zł i szkoda mi go sprzedawać bo za ta kaske kupie przeoranego lc4 tym bardziej huske. wszystko zalezy czy nowy czy używka jak teraz bym kupowal to na bank nowy ktm 690. pozdro Jak jestes ze śląskigo to moge podjechac do ciebie moze namuwie koleszke z tą huską
O ile oczy mnie nie mylą ( a wzrok mam b. dobry ) to Ty też potrafisz nieźle Pier...ić :
Sprzedam, nie sprzedam , sprzedam , a jak sprzedam to co kupię, nieeee nie sprzedam
[url]http://forum.supermoto.pl/topic15247-sprzedam-drz-sm-mk7.html[/url]
a jednak sprzedam :)
I TO KOLEDZY WŁAŚNIE NAZYWAM PIERDOLENIEM, dobrze przynajmniej troszkę emocji w was obudziłem,
JAK CHCE KTOŚ POJEŹDZIĆ TO ZAPRASZAM TERENY ŚLĄSKA ZAGŁĘBIA I BESKIDU PIs.
po sygnaturce już widać z kim mamy do czynienia.
po sygnaturce już widać z kim mamy do czynienia.
Zaproponował wam sprawdzenie się, a wy już się wkręcacie :cool:
Może niektórzy lubią trochę popierdolić zamiast zakładać takie głupie tematy nie mające niczego na celu oprócz nabijania postów. Dziękuje dobranoc
Ja dzisiaj zrobiłem 300 km i to katem który się rozsypuje i ryczy jak wiertarka bo jest nieskończony jeszcze. Teraz piszę, to znaczy pierdolę. Bo przychodzi taki czas, że jak się człowiek najeździ cały dzień, to np. wieczorem siada przed kompem i dla odpoczynku wchodzi sobie na [url=http://www.superpierdolenie.pl]www.superpierdolenie.pl[/url] po to żeby poczytać i popisać o tym co lubi. A wogóle to tigerman siedzi i analizuje posty i struktury zamiast jeździć! Jak tak można! :D :D czilałt bjaczys :cool:
Taki to ma dobrze - cały dzień jeździ :) Ja to jak wracam z roboty to jak już poloże dzieci spać, to mam chwilę żeby zamiast jeżdzenia chociaż poczytać o tym jak inni jeżdzą :D
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » szanowni koledzy
Wygenerowano w 0.060 sekund, wykonano 71 zapytań