Odp: Szkolenie SM dla początkujących - lista chętnych, dyskusja, termin itd
za sucho to nie było :-)
myjka ultradźwiękowa
https://motofreak.waw.pl/
Aprilia SXV 450
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Szkolenie SM dla początkujących - lista chętnych, dyskusja, termin itd
Strony Poprzednia 1 … 11 12 13 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
za sucho to nie było :-)
tylko do połowy treningu :) Potem było już fajnie :)
Ciesze sie ze sobota w terenie Wam sie podobala. Ogolnie byla to nasza pierwsza stycznosc w roli trenerow :) Po przeanalizowaniu wszystkiego mysle ze jednak podalismy Wam troche za duzo informacji jak na jeden dzien treningowy. Moglismy za to przeprowadzic wiecej prob danego elementu niz przeznaczyc go na rozmowy pod namiotem ;] Ale najwazniejsze ze wszystkim sie podobalo i obylo sie bez szkod w sprzecie i ludziach.
Ja z kolei jestem bardzo zadowolony z piatkowych jazd na asfalcie. Dzieki Jedrzejowi nauczylem sie bardzo duzo. Ogolnie czuje spory progres. Wreszcie wiem mniej wiecej jaka obierac nitke toru na poszczegolnych zakretach. Jestem ciekaw o ile poprawie czas na sobotnich zawodach w porownaniu do pierwszej rundy.
Koledzy, jest w planach pociągnięcie tematu szkolenia SM? Czy to jednorazowa akcja?
Plan jest, chętnie moge takie rzeczy organizować, zależy tylko od liczby chętnych, no i oczywiście od trenerów :)
Sporo fajnych zdjęć. Kto latał na 250X? Jak wrażenia w terenie i ogólne odczucia w porównaniu do większych maszyn?
Sporo fajnych zdjęć. Kto latał na 250X? Jak wrażenia w terenie i ogólne odczucia w porównaniu do większych maszyn?
maciekr i jego dziewczyna.
Na moim poziomie nie czuje różnicy miedzy wrką a swoim ktmem :) jeździ, skręca, skacze :)
Nie gadaj tylko dawaj w PIĄTEK/SOBOTĘ na zawody do Bydgoszczy :-)
[url]https://picasaweb.google.com/118381422442947721452/SzkolenieSMTeren?authuser=0&authkey=Gv1sRgCLqdu-q53bDXWg&feat=directlink[/url]
zdjęcia z sobotniego treningu. sorki, że tak późno ale dopiero teraz to ogarnęłam. wybaczcie za jakość ale mój aparat super nie jest ;) mam nadzieję, że się spodobają :)
pzdr Marta!
Witam jestem tu nowy i z przyjemnością bym nauczył się latać na moim kacie
Siemka
W takim razie musisz śledzić tematy o tego typu szkoleniach, dzieje sie tego coraz wiecej wiec napewno na jakieś sie załapiesz ;)
Dajcie znać kiedy bedzie kolejny raz takie szkolenia bo bardzo bym chcial przyjechac
Jako świeżo upieczony wyznawca SuMo zwracam się z uprzejmą prośbą do czcigodnych organizatorów zeszłorocznego szkolenia dla początkujących o wznowienie tej wspaniałej inicjatywy jak najszybciej ;]
Czy jest na to szansa?
Wielu ludzi na pewno z chęcią skorzysta i pomoże w organizacji!!
Z wyrazami szacunku -
total supermoto newb ;]
Podpisuję się pod powyższym!
Strony Poprzednia 1 … 11 12 13 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Szkolenie SM dla początkujących - lista chętnych, dyskusja, termin itd
Wygenerowano w 0.046 sekund, wykonano 71 zapytań