Odp: Szkolenie SM dla początkujących - lista chętnych, dyskusja, termin itd
macie miejsce na moto jak cos?
Piotrek
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Szkolenie SM dla początkujących - lista chętnych, dyskusja, termin itd
Strony Poprzednia 1 … 9 10 11 12 13 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
macie miejsce na moto jak cos?
jedno jeszcze sie znajdzie ale my raczej tylko na piątek...chociaż kto wie....
A śmiga ktoś z poznania lub przez poznań.
UWAGA!!
Ważna informacja.
Każdy z uczestników przyjeżdza na własną odpowiedzialność, przed wjazdem na tor trzeba będzie podpisać jakiś kwitek w którym będzie napisane że odpowiedzialność bierzecie na siebie. Oczywiście nikt nie broni żebyście wykupili sobie ubezpieczenie :)
@ kusloncu
Prośba o zaktualizowanie listy kto wpłacił.
dzieks
Można się jeszcze dopisać do imprezy? Jak Bondek zostanie na sobotę, to ja też, bo jechałbym z nim. Mogę zrobić przelew, albo uregulować na miejscu.
Można się jeszcze dopisać do imprezy? Jak Bondek zostanie na sobotę, to ja też, bo jechałbym z nim. Mogę zrobić przelew, albo uregulować na miejscu.
No problemo na pewno. I tak pewnie wpadnie kilka osób z PP/ MP co ich na liście nie ma.
• Trening Bydgoszcz 28.09.2015
• 9.00 spotkanie organizacyjne ( podział na grupy)
• 9.15 wyjazd pierwszej grupy (grupa II możliwość wolnej jazdy po torze)
o - podstawy techniki jazdy na motocyklu
o - prawidłowa pozycja
o - ćwiczenia usprawniające koordynację na motocyklu
• 10.00 wyjazd grupy II do 10.45 (możliwość wolnej jazdy po torze grupa I )
• 3. 11.00 trening poszczególnych elementów na torze grupa I (grupa II przerwa)
• 12.00 trening poszczególnych elementów na torze grupa II ( grupa I przerwa)
• 13.00 trening startów do 13.30 wszyscy
• 4 . 13.30 -14.30 wolne jazdy
• 5. 14.30 –symulacja wyścigu
• 6. 15.00 zakończenie grupowanie
Taki wstępny plan. Wszystko może się jeszcze zmienić.
Wystąpiły małe problemy, pączkowi padł ktm i chwilowo jest na asfalt tylko jędrzej.
Informacja czy wuju przyjedzie będzie jutro ;)
padł ktm
to jest mój hymn w tym sezonie :P
Tor w czarnowie wyglada bardzo dobrze jak na sm. Jest twardo, łukasz mówi ze bedzie idealnie na trenowanie ;-)
Trening zaczynamy ok 10, ja bede troxhe wczesniej. Tor mamy na caly dzień ale mysle ze nam z 5 godzin spokojnie wystarczy zeby sie umeczyc
Dzięki za spotkanie i pomoc. Szkoda, że przewróciłem się skręcając z ulicy na tor. Niestety poszła łopatka i na razie nie poganiam. Dzięki jeszcze raz.
Dzięki za spotkanie i pomoc. Szkoda, że przewróciłem się skręcając z ulicy na tor. Niestety poszła łopatka i na razie nie poganiam. Dzięki jeszcze raz.
Zdrowia!
Głowa do góry, na szczęście sezon już prawie skończony, to będziesz miał czas na rehabilitację :)
Nie dobijaj levis. ;) Ja od dwóch tygodni z prawą ręką w temblaku i nie zanosi się na szybki powrót, a miałem być dzisiaj z Wami.. :)
A dopiero co nabyłem HM CRM F450R i ledwo 6mth zrobiłem na niej...
Podsumowując sezon: rozwalone dwie torówki Daytona 675 i GSXR 600 K4, Raku zabrał Drezyne i została mi tylko HM, która stoi i czeka na lepsze czasy (czyt: przyszły sezon) ;p
Strony Poprzednia 1 … 9 10 11 12 13 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Szkolenie SM dla początkujących - lista chętnych, dyskusja, termin itd
Wygenerowano w 0.035 sekund, wykonano 68 zapytań