Odp: Szczecin i okolice? Kto na SM?
wybiera sie ktos na ghymkane we wrzesniu?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Szczecin i okolice? Kto na SM?
Strony Poprzednia 1 … 12 13 14 15 16 … 19 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
wybiera sie ktos na ghymkane we wrzesniu?
Sekija, nie zrazaj sie.
Kiedys widzialem pania na SM. Jezeli dobrze pamietam to byla ona od Ponsiego, ale nie wiem czy jeszcze jezdzi :) .
Mądrala
Tak była taka jedna ode mnie ale chwilowo nie ma sprzętu.... ale na listopad ma zamówiony nówka z salony rocznik 2016 (nad kolorem okleiny jeszcze myśli) będzie miał cztery kółka i pasażera w środku (dla mniej rozgarniętych chodzi o wózek) a wcześniej był taki piękny zrywny Husaberg ;-)))
Ja sama jestem dziewczyną i szukam koleżanek najlepiej z brudasem. Ale widzę, że musze gdzie indziej szukać . Cya
Heya, na SM latasz czy tylko brudasy ? Przypadkiem nie WR ?
@Ponsi -nie grzesz, tylko zbieraj dzięgi na cokolwiek - małe tanie 2T i ogień !
Nie mam prawka na motor więc tylko po torze i lesie a w przyszłym roku będę mogła już po drodze to wtedy będzie sm
Honda crm - początkująca
Jacek tak już lecę po dt 125 i ogień chyba z tyłka, żebym miał jeszcze Berga to wsadził bym Cie na niego żeby wybić Ci takie pomysły z głowy ;-)
Hehe, no tak - po Bergu mało co będzie ciekawą alternatywą , natomiast piłem do kosiarek ala CR/YZ/KX ... dziecku też się spodoba [no dobra, może za gruby żart ;)]
Nie za mocny, a młody jak tylko będzie wykazywał zainteresowanie dostanie swoją kosiarkę jak tylko będzie w stanie ją opanować.
Tanio nie jest ale za to blisko Szczecina.
Moze ktos byl, jezdzil ?
[url]http://www.drivingcenter.de/vermietung_strecken.html[/url]
jak ja z Tobą nie pojadę to nikt się nie ruszy ;-)
Tanio nie jest ale za to blisko Szczecina.
Moze ktos byl, jezdzil ?[url]http://www.drivingcenter.de/vermietung_strecken.html[/url]
Ja się piszę:)
Ponawiam pyatnko, wybiera sie ktos na gymkhane w sobotę na tor na wojska?Ja juz zarejestrowany:)
Będę jako kibic
Hi, w sobotę postaram się wpaść - też jako widz ;)
Ale z nas kibole :)
To transparenty szykować i mi kibicować :P
Mam nadzieję, że tym razem bez przygód będzie, do 3 razy sztuka...
Strony Poprzednia 1 … 12 13 14 15 16 … 19 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Szczecin i okolice? Kto na SM?
Wygenerowano w 0.054 sekund, wykonano 75 zapytań