Odp: Kogo widziałem jadącego SM ?
Pewnie Koso
Piotrek
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kogo widziałem jadącego SM ?
Strony Poprzednia 1 … 79 80 81 82 83 … 107 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Pewnie Koso
KTM SMC-R, ok. 20-21 Grodzisk Mazowiecki, przy parku na 3 Maja Ktoś tutejszy? ;)
Chyba często tu nie przebywasz jak jeszcze nie znasz tego moto :D
Chyba często tu nie przebywasz jak jeszcze nie znasz tego moto :D
Przelotem byłem, w dodatku furą... ale jak dobrze pójdzie, to wyprowadzam się z Wawy i od 1 wrzesnia razem z moją Drezyną lądujemy w Grodzisku na stałe. ;)
Dzisiaj około 9, droga pomiędzy Pruszkowem a Nadarzynem (na wysokości Strzeniówki), niebieski turystyk (jechał za blisko samochodu, żebym zauważył co to było) i tuż za nim czarne DRZ SM, kierowca miał biało czarną bluzę. Kto mi hałasuje koło domu?
też dziś czarne DRZ SM widziałem, chyba na czarno ubrany, nie pamiętam ;) leciał w stronę Piaseczna, chyba na Puławskiej.
9:15-30, coś w ten deseń
Jeśli to ten sam gość, to tempo miał niezłe. BTW, zawsze mi się smutno robi, jak mijam jakieś supermoto samemu jadąc w puszce do pracy. :D
Przed chwila Białka Tatrzańska jeden ścigacz, Duke i chyba smc, czwartego nie zdążyłem wychwycić ;)
hmm, 17:10~ Puławska/Poleczki w Warszawie w stronę Piaseczna, czerwone SM (nie mam pojęcia co to było), numer 96, jakaś riderka, czerwony (z dodatkiem czarnego?) kombiak z małym garbem i nie wiem czy dobrze widziałem, ale rude włosy powiewały z pod kasku . Niestety zasłaniała chyba betoniarka.
Pani lata CRF450. Kilka razy widziana na torze w Radomiu :)
Dziś ok. 7:00 żółty FMX na światłach koło AWF. Ktoś stąd może?
W strone gliwic ~ 18:50 3x XTX 660, czarny,czerwony i niebieski pewnie wracali z chudowa
dzisiaj, ~19 wroclaw kolo kauflanda na bardzkiej, zolte drz400sm, ktos z forum?
Lc4 Boguchwała kierunek Krk. Po 20
Bolesławiec, Jeleniogórska, koło 17.00, Honda FMX na złotoryjskich blachach.
17:40 Gierdziejewskiego na wysokości zakł. Ursusa - niebieski rider na DRZ-400
Strony Poprzednia 1 … 79 80 81 82 83 … 107 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kogo widziałem jadącego SM ?
Wygenerowano w 0.079 sekund, wykonano 65 zapytań