Odp: Kogo widziałem jadącego SM ?
ulica wiśniowa komorniki ,chyba niebieska yamaha xtx ? godzina 16 i szlak jaśnisty bo ja stałem, a on jechał
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kogo widziałem jadącego SM ?
Strony Poprzednia 1 … 78 79 80 81 82 … 107 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ulica wiśniowa komorniki ,chyba niebieska yamaha xtx ? godzina 16 i szlak jaśnisty bo ja stałem, a on jechał
3 supermociaki wczoraj po południu we wrocławiu, kat z numerem 444 rzucił mi się w oczy. Ktoś z forum?
To byłem ja z kolegami z usw ;)
Dzisiaj 05.07 w Tychach około godziny 17:40 leciał jakiś biały supermociak w 2t na Wyszyńskiego, a za kościołem skręcił w prawo na Niepodległości. Niestety nie udało mi się zamachać do kierownika.
Wczoraj, Pławniowice, przed 19:00 XR 650 SM. Forum?
Wczoraj, Pławniowice, przed 19:00 XR 650 SM. Forum?
Forum :)
No to pięknie. Kiedy latamy? :D
Który na trasie Toruńskiej w Warszawie dzis ok 17 gonił na 690 Smc r WWL? Wyjmij dB kilera bo strasznie cichy :)
JACA napisał/a:Wczoraj, Pławniowice, przed 19:00 XR 650 SM. Forum?
Forum :)
Panowie w takim razie kiedy jakies latanie tu po blisko bo na jeziorko mam 20 km nie całę :)
Wczoraj 15.05 kraków opolską w kierunku makro smc r na seryjnym wydechu ?
a po Piasecznie ~8 rano i po ~17 ktoś na żółto/białym KTM lata? Biały kask.
już kilka razy widzialem jak lecial rano na Konstancin a potem wracał do Piaseczna, pewnie robota ;)
Znalazłem dzisiaj rekawice foxa z logiem monstera w Krakowie przy błoniach..któryś zgubił?
Dzisiaj jakiś KTM 990 stał na rynku we wrocławiu, biały kask na lusterku.
i chyba jeszcze stoi, obok hotelu patio.
Czarna Husqvarna chyba 610 z rocznika +/-1999, brzeg warty w Solcu, rejestracja PSR...
kto to?
niebieski fmx? na brudasach , godz.16,15 kopanina - poznan
KTM SMC-R, ok. 20-21 Grodzisk Mazowiecki, przy parku na 3 Maja Ktoś tutejszy? ;)
Strony Poprzednia 1 … 78 79 80 81 82 … 107 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kogo widziałem jadącego SM ?
Wygenerowano w 0.074 sekund, wykonano 65 zapytań