Odp: Supermotowy Terror Warszawy
Teraz dopiero luknołem , ja jestem właśnie nad zalewem zrobię tu kółko i wracam na wawe.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 525 526 527 528 529 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Teraz dopiero luknołem , ja jestem właśnie nad zalewem zrobię tu kółko i wracam na wawe.
PW wyslalem numer do siebie
Ja właśnie ruszam z pod Hiltonu gdzies po centrum sie pokręcić
512 411 350
Ja właśnie ruszam z pod Hiltonu gdzies po centrum sie pokręcić
512 411 350
19.30 prawy brzeg pod Siekierkowskim będę szutry ćwiczył. Może ktoś chce wpaść ?
:)
ok 18 ruszam z Bielan pokręcić się po okolicy, połobuzować trochę. Ktoś, coś? Dołączysz?
ja moze bym sie przejechal do centrum ale to nic pewnego. wysylam prv.
KOSO ja mieszkam koło Hiltonu oj oj
mam biuro w platinium tower. Czasem bywam tam moto
Czym latasz, nie widziałem ram żadnego supermociaka kręcącego sie
Suzuki DRZ 400 sprzęcik z forum odkupiony ;)
pilna sprawa, wgiąłem felge na rancie i nie orientujecie się gdzie w warszawie i okolicach wyprostują mi ją bez jakiś większych zniszczeń?
Dzisiaj, 22.00 pub Pod Mosteczkiem (pod Poniatowskim przed tunelem jadąc w stronę Żoliborza) ustawka na nocny terror.
Będzie ok 50 moto, większość maruderów ale możemy się złapać, dołączyć i pojechać przodem terroryzując jak należy. W razie co, polecam zakleić bądź zdjąć blachy. Zapraszam.
EDIT: ekipa maruderów zrobiła się tak duża, że będzie to po prostu przejazd przez miasto, nie mający nic wspólnego z terrorem. Ale jak ktoś ma ochotę to możemy się ustawić na jakieś wieczorne latanie.
ja będę latał wieczorem. 535687444 słać sesemesa jak coś.
Tylko mam ochotę pozapierdalać .
no to 22 PKP Stadion Narodowy. 512469832 jak coś to dzwonić.
śledziu ostatnio widziałem Twoją furę pod Intermotors na Łopuszańskiej, ja podjechałem gsx-erem
Dzięki za latanie. Foto z radaru i gumy przy psach napawają mnie optymizmem :) Klayman dawaj filmiki.
Strony Poprzednia 1 … 525 526 527 528 529 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.129 sekund, wykonano 36 zapytań