Odp: Supermotowy Terror Warszawy
kurde awaria!! flak w kole, dzisiaj będe walczył z tym ale nie wiem czy się uda, na narodowy nie zdążę napewno..
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 523 524 525 526 527 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
kurde awaria!! flak w kole, dzisiaj będe walczył z tym ale nie wiem czy się uda, na narodowy nie zdążę napewno..
Czołem Panowie, lata ktoś coś jutro ?
dzisiaj koło 20:00, ktoś reflektuje na mały terror ? :-]
robimy cos?
Panowie nie terroryzuje ktoś Wawy w okolicy Motor Landu na Wale Międzyszyńskim w godz 8-18, kto mieszka po prawidłowej stronie Wisły?:)
siema!
poobrazali sie czy co?
nikt nie wpadnie do Brzozy na slub?
Ktoś chętny dziś na jakieś wieczorno nocne jeżdżenie po Wawie jeżeli nie będzie padać?
Panowie, wstyd! Wczoraj brał ślub Supermocarz - założyciel tego tematu, najwyższy terrorysta w Warszawie, jeden z najstarszych użytkowników tego forum, osoba która mogłaby całą Warszawę przejechać na gumie - a na obstawie ślubu było raptem 6 sprzętów... LIPA :/
:(
Ci co byli zobaczyli, obstawili, pojezdzili a na wieczor flaszeczke op.....lili:)
Brzoza byl pierwsza osoba z tego forum, z którą latalem. pamietam jak dzisiaj nawet pokazał jak się glebi wstaje i zap...la dalej :)
Poprawka: JEST a nie był on nie umarł, on się tylko ożenił:)
Mam nadzieję, że jeszcze polatamy razem:D
na obstawie ślubu było raptem 6 sprzętów... LIPA :/
i tak GRUBO normalnie zlot jakis, patrzac na to co sie dzieje od co najmniej 2 LAT w Warszawie, a jeszcze piatek 17 w nieporecie to w ogole sukces ze ktos wpadl na moto
Ja niestety na 2 tyg. jestem wykluczony z jazdy na moto. Tak sie konczy otwieranie wina butem o mur. 9 szwow - Albo ostro, albo wcale :D
zapomniałeś pomiędzy butelkę i murek podłożyć but ? :P
hahaha, bardzo smieszne :P
but byl ale korek nie chcial wyskoczyc i coraz mocniej uderzalem, az butelka poszla. Jeszcze dzisiaj rano znalazlem kawalki szkla w bucie. Oczywiscie nie bylo to pierwsze wino tego wieczoru ale tez nie ostatnie :)
kali widze ze ktos ma podobne problemy co moje. zona kupila mi scyzoryk ala informatyk - zamist korkociagu jest srubokret. uwazaj aby szwy sie nie rozeszly jak bedziesz wino otwieral ;)
Poleci ktoś jakiegoś magika od gaźników, który wsadzi mi FCR do DRZty? Wszystkie potrzebne dysze, iglica, gumy itd. mam więc to powinno być szybkie plug and play.
Strony Poprzednia 1 … 523 524 525 526 527 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.095 sekund, wykonano 42 zapytań