Odp: Biała Podlaska i okolice
najciekwsze te szufladki i szafeczki hehe ja poluje na kontenerowca, miejsca jeszcze więcej. Szukaj kombi jak powrócisz hehe
VOR 530 SM-R & KAWASAKI KX 250 SM STUNT
CA Technology
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Biała Podlaska i okolice
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
najciekwsze te szufladki i szafeczki hehe ja poluje na kontenerowca, miejsca jeszcze więcej. Szukaj kombi jak powrócisz hehe
kobmi mozna powiedziec ze juz czeka na mnie w szafie ;]
O widzisz, to bardzo fajnie. Wrócisz to pogadamy co do wyjazdów po za BP, może do Twojego powrotu co na lotnisku już będzie. Czekam na oficjalne pismo ale jak wiadomo mają chyba 14 dni roboczych, a minęła dopiero połowa odkąd dostali. Liczę, że w tym tyg. już będzie wiadomo co i jak. Pzdr.
Wpadajcie chłopaki do nas do Zamościa na tor MX. : ) za free 24h/dobę :D Zorganizuje się jakiegoś grilla i popijawkę a i nocleg tanio można znaleźć.
Są foty to się smak robi.
Ja w weekend będę zarobiony, ale może jutro popołudniem lub w piątek na strzelnicy, hę?
Poprawka:
Pasi mi tylko piątek po południu.
Ja w piątek zobaczę jak to wyjdzie bo poszedł mi o-ring na zdawczej i leci z VORka jak ze świni i muszę znaleźć czas aby to zrobić, a tak to można by na chwile wyskoczyć, jak co to się zdzwonimy. Dam znać dla Piotrka, może akurat będzie miał wolne lub na rano.
hehe w głowie urodził mi się pomysł wyspawania niedużej rampy co by kilka skoków na asfalcie zrobić, mogło by być ciekawie hehe
Signe ciekawa propozycja, można by co kiedy zorganizować, na razie chyba największą przeszkodą jest czas. Zapraszam również do nas. Jest fajniejszy tor jeszcze bo ten co jeździłem to po prostu już nie uczęszczany (widać jak zarośnięty), a na tamtym to trzeba by się z crossiawkami przepychać. Pożyjemy, zobaczymy. Nie mówię nie. Pzdr.
Wyjazd wyszedł jednak dzisiaj, można powiedzieć, że na lekkim spontanie i nie za długo ale warto
Jakby co to w niedzielę od godziny 10 do bólu jeżdżę terenik. Pewnie Jagodnica co by za łatwo nie było, a że trzeba się hartować, więc oczywiście chętnych zapraszam na kołach SM. Pzdr.
Jagodnica:
Jagodnica. Byłem kiedyś na zlocie w Białej, a później był przejazd na zawody na tym torze. Widziałem nawet jakąś DRZ SM i chyba jeszcze jakiegoś kata. Ale to ze 3 lata temu lub lepiej :P Złożę mojego motka i wpadam tam do was :)
... Widziałem nawet jakąś DRZ SM...
widziałeś tą z fot powyżej :)
Wiarygodne źródła podają, że na ten sezon pojawiły się dwie kolejne.
I są zapowiedzi przynajmniej trzech innych innych SM na jesień ale różnie to bywa z deklaracjami... Najgorzej teraz jest tak się zgrać co by wszyscy byli danego dnia ale może kiedyś to nastąpi hehe
myślicie, że 2,5m najazdu na rampę wystarczy? gdzieś kiedyś słyszałem, że hopa musi mieć 1,5 długości motocykla, tu płaska płyta, więc też chyba będzie ok.
Edit: jednak będzie 3m to jak na mobilną rampę powinno być git.
myślicie, że 2,5m najazdu na rampę wystarczy? gdzieś kiedyś słyszałem, że hopa musi mieć 1,5 długości motocykla, tu płaska płyta, więc też chyba będzie ok.
Edit: jednak będzie 3m to jak na mobilną rampę powinno być git.
Wystarczy 2.5 spokojnie
tylko później wysokość zwiększyłem na 80cm i te 2,5m wydawało się krótkie
hehe sugerowałem się tym filmikiem:
[url]https://www.youtube.com/watch?v=E413f23oTBs[/url]
Ale mi smaka na jazde robicie jak mnie nie ma ;D ale do 20 juz coraz blizej ^^
Siema, kilka losowych fotek z niedzielnej jazdy:
do następnego. Pzdr.
Dobre fotki :) do nastepnego, moze uda sie zebrac wieksza grupe.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Biała Podlaska i okolice
Wygenerowano w 0.055 sekund, wykonano 69 zapytań