Odp: Bluza SUPERMOTO
sory cglopaki ale jednak wezme tylko 1 koszuleczke rezmiar l ;/
MZ 125 sm-sprzedana >> DRZ 400 AKRAPOVIC-sprzedane >>yz 400f + Supermoto kit - sprzedana
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Bluza SUPERMOTO
Strony Poprzednia 1 … 12 13 14 15 16 … 246 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
sory cglopaki ale jednak wezme tylko 1 koszuleczke rezmiar l ;/
update, chcę 2x XL
Update co do rozmiaru. Biorę 1 XXXL
Ja wezmę 2 koszulki L i S /czarne
Będę upierdliwy.
A nie możnaby było wziąć jakiejś polówki z nadrukiem?
Zwykle czarne T-shirty swietnie nadają sie do garazu i wyrzucania smieci.
Jedną L-kę poproszę, ale chetnie doplace za bardziej wyszukany wzór koszulki, coby także w kościele móc posiać "terror koszulkowy".
Zależy jak się waść nosisz ...
Za 500 Ci zrobię polówkę z logiem LaCoste ;)
Zależy jak się waść nosisz ...
Za 500 Ci zrobię polówkę z logiem LaCoste ;)
Toż nie o marke mi chodzi, czy też o metkę dla samej metki, a o kształt koszulki.
Czasy workowatych T-shirtow juz minely.
Teraz jest wybor.
[url]http://www.fruitoftheloom.eu/imprint2010/en/products/mens/t-shirts[/url]
Fajnie że jest wybur to ja poprosze model -Ringer T albo Short Sleeve Baseball T White/Black TH z czarnym nadrukiem :D
Trzeba pójść na kompromis Crazy. Cena jest dobra, to jest szansa, że znajdziemy dość osób żeby to dopiąć. Cena przypuszczam wymusza fakt, żeby to był zwykły t-shirt. Jak chcesz zrobić po swojemu to przecież mnóstwo firm Ci zrobi koszulkę polo nawet ze skóry z byczych jąder, tyle że odpowiednio drożej.
Z resztą... takie gadanie o niczym. Ja Cię rozumiem, też bym wolał Polo, albo inny long-sleve, ale wolę t-shirt za 27 niż polo za 100.
Ja Cię rozumiem, też bym wolał Polo, albo inny long-sleve, ale wolę t-shirt za 27 niż polo za 100.
Taa....
Podstawowy o tali worka, t-shirt to około 9-10 pln
3 pln więcej i można mieć tak jak na focie.
No ale 3 PLN ... kasa.
tak wszystko się zgadza....możesz wybrać sobie dowolną, ale....http://www.fruitoftheloom.eu/imprint2010/en/products/mens/t-shirts/61-044-0 tam jest taki mały znacznik jak: Carton: 72.....
Nie wiem ile by kosztowały w detalu i jak będzie wyglądał nadruk w innych czy na innych kolorach, zapytam więc. Dostałem info także że zrobienie tego typu nadruku na bluzie metoda termoflex z rastrem jest raczej nie możliwe, za dużo materiału by się naniosło więc na bluzy projekt będzie trzeba zmienić - pozostają na razie SAME KOSZULKI
zróbmy cokolwiek narazie. Domu mody motocyklowej jeszcze nie otwieramy. Jak powstaną jakiekolwiek koszulki i bedzie spoko to sie potem pobawimy w trzystukolorowe wzory. Dla mnie wystarczy nawet czarna z pomarańczowym nadrukiem :D
Ja bym wolał w jednolitym kolorze, niekoniecznie czarne ale bez tych kolorowych rękawków a'la dziewczęta z college'u :P
zróbmy cokolwiek narazie. Dla mnie czarna z pomarańczowym nadrukiem :D
Tez tak myślę :)
Zmień moje zamówienie na dwie L
Dzięx.
dragilla napisał/a:Ja Cię rozumiem, też bym wolał Polo, albo inny long-sleve, ale wolę t-shirt za 27 niż polo za 100.
Taa....
Podstawowy o tali worka, t-shirt to około 9-10 pln
3 pln więcej i można mieć tak jak na focie.
No ale 3 PLN ... kasa.
Crazy zaproponuj jeszcze bęzrękawniki i wjeżdżam w to jak w masło! ;-) *
* wyczujcie słowo na i
Strony Poprzednia 1 … 12 13 14 15 16 … 246 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Bluza SUPERMOTO
Wygenerowano w 0.108 sekund, wykonano 32 zapytań