Odp: Kogo widziałem jadącego SM ?
Przed chwilą w Warszawie na Kasprzaka żółta DRZ skręcająca w lewo na Prymasa-kierunek Blue City ;)
Kiepsko tylną lampę widać ;)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kogo widziałem jadącego SM ?
Strony Poprzednia 1 … 76 77 78 79 80 … 107 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Przed chwilą w Warszawie na Kasprzaka żółta DRZ skręcająca w lewo na Prymasa-kierunek Blue City ;)
Kiepsko tylną lampę widać ;)
2x KTM EXC 450/525/530 SM ok godziny 11 na trasie do Szczyrku widziane w Bystrej
Ktoś z forum?
Moi znajomi 525 i 530 :)
Wrocław około 16.10, ktm 690 smc-r leciał w kierunku mostu grunwaldzkiego od strony dominikańskiej. Kierowca w białym kasku.
Z dzisiejszego dnia trzech Łódzkich rajderów :D
Wólczańska ok 11:30 czerwona maszyna i tyle widziałem :D
Skrzyżowanie Zgierskiej z Chełmską kierunek na ŁDZ, katem godz chwile po 16
Rondo na Emilii kierunek ŁDZ też kat trochę później po 16.
kolo 23 na swietokrzyskiej mijalem sie z wrka 250 niebieska z blacha skitrana pod blotnikiem? ktos juz sie zarejestrowal u nas na forum?
Ja też mijałem wr250 ale gdzieś między Koronowem a Bydgoszczą. A co do skitranej blachy to mam podobnie. W zeszły weekend ( oczywiście podczas spokojnej jazdy ) odpadł mi ten plastikowy trzymacz na ażurowej aluminiowej łapie ( w sumie dobrze by był paskudny). Teraz blacha przykręcona jest bezpośrednio pod błotnikiem. Także tego... uważaj na ten element a najlepiej zlikwiduj go od razu.
Szczecin : Dziś (czwartek) przy Placu Odrodzenia/centrum (rondo, 16:00) starszy KTM (malowanie czarno-pom) -> głośno + gumowanie : ktoś od nas?
w mojej wr zakonczyl zywot przy gumowaniu poprzedniego wlasciciela ;)
Warszawa, ul. Hynka, Orlen, przed Ośrodkiem Egzaminacyjny WORD. Yamaha 450 :-]
Supermoto z czerwonymi elementami pod narodowym na parkingu. Widziany więcej na gumie niż na 2 kołach :) zatrzymałeś się centralnie koło mnie. pozdro
Kleju nowa plastiki zamontowal?
ja sobie wypraszam, już nie jeżdżę na moto. od poniedziałku dumnie przemierzam stołeczne drogi rowerem, wheelie na rowerze mi lepiej wychodzą.
Poznań Rataje, około 19: biało-czerwony XTX, chyba nowy model, chyba na wydechach leo(?), wyjeżdżał z garażu podziemnego na miasteczku. Ktoś z forum?
w skierniewicach dziś widziałam jakieś supermoto ciężko mi było określić co to, jedynie białe handbary rzuciły mi się w oczy, kto to taki!?
Koso w peletonie ferarri, golf mk1 przy naleśnikarni na deptaku. Grodzisk
Strony Poprzednia 1 … 76 77 78 79 80 … 107 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kogo widziałem jadącego SM ?
Wygenerowano w 0.073 sekund, wykonano 66 zapytań