Odp: Wyścig towarzyski podczas Mistrzostw Świata i Europy w Poznaniu
Ktoś od nas atakuje MŚ lub ME ? czy jak już to towarzyski wyścig ? :-)
W ogóle kto jedzie startować / oglądać ? :-]
myjka ultradźwiękowa
https://motofreak.waw.pl/
Aprilia SXV 450
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Wyścig towarzyski podczas Mistrzostw Świata i Europy w Poznaniu
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja jadę ME i MŚ, dostałem dziką kartę
Pytałem o zawodników, a nie flagowych :D
Pytałem o zawodników, a nie flagowych :D
Ważne że płacą :-)
Mam nadzieję że ktoś pomyślał o limitach czasowych które trzeba uzyskać w kwali- %czasu najlepszego zawodnika w tym ''Pucharze Króla'' żeby nie było wstydu na cały świat...
Dokładnie, nie chcę , żeby to źle zabrzmiało, ale dobrze by było gdyby taki limit był i to dość rygorystyczny.
A kto w ogóle na powaznie zamierza startowac w Pucharze AW poza mna i Samsonem?
A jak wygląda offroad ?? i cała nitka ??
czy zostanie na przyszłość ,czy po MS przyjdzie walec i wyrówna ?
Dokładnie, nie chcę , żeby to źle zabrzmiało, ale dobrze by było gdyby taki limit był i to dość rygorystyczny.
hmm, nie wiem skąd te obawy. Wątpię, żeby ktokolwiek początkujący się na to pisał.
Chociaż z drugiej strony, wtedy można pokazać, że każdy może próbować swoich sił w tym sporcie, a nie tylko Ci, którzy wcześniej dusili 10 lat w motocrossie...
W ME startuja:
- Jędrzej Żuralski
- Paweł Leśków
- Wojciech Mańczak
Nitka terenowa zostaje. Tor jest przygotowany TOP.
Dobrze jak zgłosi się sporo osób. Pokaże to klubowi AW że warto za rok zorganizować Mistrzostwa Polski i PP na tym obiekcie
paczek napisał/a:Dokładnie, nie chcę , żeby to źle zabrzmiało, ale dobrze by było gdyby taki limit był i to dość rygorystyczny.
hmm, nie wiem skąd te obawy. Wątpię, żeby ktokolwiek początkujący się na to pisał.
Chociaż z drugiej strony, wtedy można pokazać, że każdy może próbować swoich sił w tym sporcie, a nie tylko Ci, którzy wcześniej dusili 10 lat w motocrossie...
Proszę Cię... żeby być w TOP 5 w Pucharze Polski nie trzeba wcześniej nawet siedzieć na crossie, wystarczy tylko kupić motocykl i mieć NAJWAŻNIEJSZE- czas na treningI.
Moim zdaniem nawet start w tym ''Pucharze Króla'' nie jest miejscem żeby ''pokazywać że każdy może spróbować swoich sił'' bo na zachodzie 13tki robią lepsze czasy niż nasze amatorskie PP. To będzie wyścig przy okazji MISTRZOSTW ŚWIATA więc każdy powinien się zastanowić czy ''jest sens'' Mam nadzieję że MP i pierwsza trójka PP stawi się w komplecie!
A moim zdaniem fajnie jak każdy przyjedzie sobie pojeździć na fajnym torze! To że jest to przy MŚ nic nie wnosi do funu jaki można z tego mieć.
przecież to jest zarezerwowane dla wymiataczy, bo wstyd dla Polski...
A extreme moto w Wawie bylo dla wymiataczy? Ludzi bylo wiecej niz na wszystkich rundach mistrzostw świata supermoto razem wziętych i startowaali takze totalni amatorzy.
Levis nie pierdol głupot i pakuj syfa. Slizgasz sie oponami w Radomiu, masz nowa mape, wstyd nie pojechać.
Umiejętności nasze sa niskie, pokazmy chociaz ze jest nas duzo.
Crazy dobrze prawi. Chciałem przypomnieć że mamy jedne z liczniejszych zawodów w europie a frekwencja w MŚ przy frekwencji w Pucharze Polski to śmiech na sali :) Może i wolno jeździmy, ale dajcie Hermunenowi tyle samo wódki co mi i zobaczymy kto co potrafi ;)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Wyścig towarzyski podczas Mistrzostw Świata i Europy w Poznaniu
Wygenerowano w 0.058 sekund, wykonano 69 zapytań