Odp: Supermotowy Terror Warszawy
radez jak jesteś z Bemowa to możemy się złapać na rewirach. Ja z Bielan ruszam. Może Orlen przy Conrada o 18? Oczywiście jeżeli nie będzie padać, bo coś na popołudnie zapowiadają.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 518 519 520 521 522 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
radez jak jesteś z Bemowa to możemy się złapać na rewirach. Ja z Bielan ruszam. Może Orlen przy Conrada o 18? Oczywiście jeżeli nie będzie padać, bo coś na popołudnie zapowiadają.
gdzie sie ustawianie w Jankach i o której ?
O 20 muszę być na Żurawiej pewnie na jakąś godzinkę, więc tak do 19.40 chętnie polatam, potem się zawijam.
Ustawmy się 18 na Bankowym pod pomnikiem i ustalimy plan działania. Koso podjedź to Akrapa chętnie posłucham.
Pasuje? Kto potwierdza?
Jak bede to bede jak nie to jedzcie polatac, bo ja nie wiem ile mi zajmie przejazd przez Warszawę jak bede wracał z Marek
Dobra pasuje Conrada o 18. Wysle tel do mnie na prv
priv
Przecież Koso nie ma akrapa;)
A miał jakiś czas temu, jak miałem od niego bajka kupować. Ma ktoś od nas z rejonu Akrapa na ktm 690? Kojarzycie? Chętnie posłucham przy okazji.
Nasze latanie dzisiaj pod znakiem zapytania. U mnie za oknem coraz ciemniej. Czarne chmury nad miastem :(
A miał jakiś czas temu, jak miałem od niego bajka kupować. Ma ktoś od nas z rejonu Akrapa na ktm 690? Kojarzycie? Chętnie posłucham przy okazji.
Nasze latanie dzisiaj pod znakiem zapytania. U mnie za oknem coraz ciemniej. Czarne chmury nad miastem :(
dokładnie - już leje u mnie :(((((
o 17 zobaczymy jak będzie i podejmiemy decyzję. Chociaż jazda po mokrym to żadna przyjemność. A taki jestem nakręcony na latanie.
Juz przechodzi
Już nie pada. Słonce swieci i schnie szybko. Lecimy ?
Mokro i nieprzyjemnie. Odpuszczam niestety, bardzo nie lubię jeździć po mokrym. Totalnie żadna to przyjemność. Poczekajmy na dobra pogodę, powtórzymy ustawke wtedy.
Ja będę 18 15 na bankowym. Ulice już praktycznie suche, więc jak ktoś chce to zapraszam :)
KALI taki byłeś nakręcony na latanie a nie przyjechałeś. a bylo sucho i przyjemnie, dziękuję Panowie :)
Strony Poprzednia 1 … 518 519 520 521 522 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.080 sekund, wykonano 33 zapytań