7,786

Odp: Supermotowy Terror Warszawy

radez jak jesteś z Bemowa to możemy się złapać na rewirach. Ja z Bielan ruszam. Może Orlen przy Conrada o 18? Oczywiście jeżeli nie będzie padać, bo coś na popołudnie zapowiadają.

Albo ostRRRo albo wcale!

7,787

gdzie sie ustawianie w Jankach i o której ?

Ktm 690 SMC R (4sztuka :D
Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250

7,788

O 20 muszę być na Żurawiej pewnie na jakąś godzinkę, więc tak do 19.40 chętnie polatam, potem się zawijam.
Ustawmy się 18 na Bankowym pod pomnikiem i ustalimy plan działania. Koso podjedź to Akrapa chętnie posłucham.

Pasuje? Kto potwierdza?

Albo ostRRRo albo wcale!

7,789

Jak bede to bede jak nie to jedzcie polatac, bo ja nie wiem ile mi zajmie przejazd przez Warszawę jak bede wracał z Marek

Ktm 690 SMC R (4sztuka :D
Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250

7,790

KALI napisał/a:

radez jak jesteś z Bemowa to możemy się złapać na rewirach. Ja z Bielan ruszam. Może Orlen przy Conrada o 18? Oczywiście jeżeli nie będzie padać, bo coś na popołudnie zapowiadają.

Dobra pasuje Conrada o 18. Wysle tel do mnie na prv

-------------------
hmmmm...

7,791

priv

Albo ostRRRo albo wcale!

7,792

Przecież Koso nie ma akrapa;)

yamaha 29 koni
husq więcej koni

7,793

A miał jakiś czas temu, jak miałem od niego bajka kupować. Ma ktoś od nas z rejonu Akrapa na ktm 690? Kojarzycie? Chętnie posłucham przy okazji.
Nasze latanie dzisiaj pod znakiem zapytania. U mnie za oknem coraz ciemniej. Czarne chmury nad miastem :(

Albo ostRRRo albo wcale!

7,794

KALI napisał/a:

A miał jakiś czas temu, jak miałem od niego bajka kupować. Ma ktoś od nas z rejonu Akrapa na ktm 690? Kojarzycie? Chętnie posłucham przy okazji.
Nasze latanie dzisiaj pod znakiem zapytania. U mnie za oknem coraz ciemniej. Czarne chmury nad miastem :(

dokładnie - już leje u mnie :(((((

-------------------
hmmmm...

7,795

o 17 zobaczymy jak będzie i podejmiemy decyzję. Chociaż jazda po mokrym to żadna przyjemność. A taki jestem nakręcony na latanie.

Albo ostRRRo albo wcale!

7,796

Juz przechodzi

WR 250x

7,797

Już nie pada. Słonce swieci i schnie szybko. Lecimy ?

-------------------
hmmmm...

7,798

Mokro i nieprzyjemnie. Odpuszczam niestety, bardzo nie lubię jeździć po mokrym. Totalnie żadna to przyjemność. Poczekajmy na dobra pogodę, powtórzymy ustawke wtedy.

Albo ostRRRo albo wcale!

7,799

Ja będę 18 15 na bankowym. Ulice już praktycznie suche, więc jak ktoś chce to zapraszam :)

Yamaha DT125X
KTM EXC 525

7,800

KALI taki byłeś nakręcony na latanie a nie przyjechałeś. a bylo sucho i przyjemnie, dziękuję Panowie :)

yamaha 29 koni
husq więcej koni