Odp: Supermotowy Terror Warszawy
Też słyszałem i widziałem koleżka kręci się po Bielanach i z tego co mówił nie zagląda na forum.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 91 92 93 94 95 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Też słyszałem i widziałem koleżka kręci się po Bielanach i z tego co mówił nie zagląda na forum.
Temat otwarty bo nie mam pojęcia dlaczego był zamknięty.
no to kul XD
w takim razie składam moje zapytanie:
kto leciał wczoraj na ursynowie czarną drzetą jakoś po 19, płaskowickiej, potem pileckiego i odbił w lewo w stronę reala? i czy jest zarejestrowany tu na forum? XD
Latamy dziś cuś?
To nie jest temat ktokolwiek widział ktokolwiek wie :D ale przyznam się słyszałem tego drzeta.
Pogoda jak drut także USTAWKA w samo południe pod pomnikiem wieszcza na PL.Bankowym.
W planie motórzenie wraz z wycieczką nad zegrze! Zapraszam!
ja tam chetnie ale od 14 moge...
ja mogę tak koło 13
to gdzie i o ktorej kto bedzie?
ja bede ok 14 moge juz a reszta nie wiem kolne do ciebie potem
ja niestety jestem dzisiaj wolny od 20 :( tak wiec jak ktos jeszcze bedzie latal o tej godzinie to dajcie znac :D
ja tez wieczorem zaraz u mnie lunie :(
Ahhhhh po 8 miesiącach znowu pełen zajaw, dzięki chłopaki za pikną pojeżdzawkę, no i kiełba niczego sobie:D
No i polatane tym razem już bez drutów w paluchu. Na początku było nas pięciu a później czterech. ;) dobre i to!
Jednak następnym razem liczę że będzie nas więcej. :D Kięłba, ognicho :) jak za dawnych pięknych czasów.
fajnie, ja byłem o 12.45 na bankowym i już nikogo nie było :( :( :( spotkałem potem tylko koło 15 jakieś czarne lc4...
Jakaś ustawka :) zaproponujcie godzinę tylko nie tak jak zwykle... 6 osób a każdy proponuje inną godzinę :D
przychodzi ta chwila i czas postawić się mamie.... ;) jedynym naszym obowiązkiem jest latanie. :D
Strony Poprzednia 1 … 91 92 93 94 95 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.105 sekund, wykonano 41 zapytań