Odp: Kogo widziałem jadącego SM ?
Ktoś z Was lata Husqvarna w okolicy Poleczki? Warszawa.
Widziany już kilka razy przed 9 i po 17
Tak ze dwa lata temu to może ja ale tym razem to nie, natomiast potwierdzam widziałem parę razy ostatnio.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kogo widziałem jadącego SM ?
Strony Poprzednia 1 … 73 74 75 76 77 … 107 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ktoś z Was lata Husqvarna w okolicy Poleczki? Warszawa.
Widziany już kilka razy przed 9 i po 17
Tak ze dwa lata temu to może ja ale tym razem to nie, natomiast potwierdzam widziałem parę razy ostatnio.
Ayahuasca napisał/a:Ktoś z Was lata Husqvarna w okolicy Poleczki? Warszawa.
Widziany już kilka razy przed 9 i po 17Tak ze dwa lata temu to może ja ale tym razem to nie, natomiast potwierdzam widziałem parę razy ostatnio.
no dwa lata temu to nie, ostatni miesiąc powiedzmy. Ale zasuwa w sneakerach jakichś i chyba jeansy, już nie pamiętam. Raczej praca-dom, bo w typowych godzinach.
751 napisał/a:Ayahuasca napisał/a:Ktoś z Was lata Husqvarna w okolicy Poleczki? Warszawa.
Widziany już kilka razy przed 9 i po 17Tak ze dwa lata temu to może ja ale tym razem to nie, natomiast potwierdzam widziałem parę razy ostatnio.
no dwa lata temu to nie, ostatni miesiąc powiedzmy. Ale zasuwa w sneakerach jakichś i chyba jeansy, już nie pamiętam. Raczej praca-dom, bo w typowych godzinach.
Ja widuje Go po Kinem KADR. Parkowała też HVA pod budynkiem Natpoll na ursynowie pod biurem jakiejś firmy rowerowej.
Warszawa. Dzisiaj 7.45 śmignął miedzy autami w tunelu przy Dw. Zachodnim jakiś SM z dość słyszalnym wydechem. Kierownik z plecakiem, chyba jasnym.
Szczegółów nie dojrzałem, to była chwila.
Wczoraj w tym samym miejscu czarne, starsze, małe sm.
Pozdrawiam, ja do pracy niestety muszę autem.
Ayahuasca napisał/a:751 napisał/a:Tak ze dwa lata temu to może ja ale tym razem to nie, natomiast potwierdzam widziałem parę razy ostatnio.
Ja widuje Go po Kinem KADR. Parkowała też HVA pod budynkiem Natpoll na ursynowie pod biurem jakiejś firmy rowerowej.
Dziś też leciał, dosłownie parę minut temu. Aż zazdrość bierze :D
17:10 Ursus, Spisaka, nawrotka na skrzyżowaniu, szary bodajże SMC 690
Pozdrawiam wszystkich motocyklistów, szczególnie tych na supermoto, którzy mijają mnie stojącą w korku na sobieskiego, dolinie służewieckiej i wilanowskiej w Warszawie :D
Pozdrawiam rowniez
Dziś qnik ok 19 widziany na Modzelaku - samotny terror ? ;-)
Wawa, 14:00, Al. Prymasa Tysiąclecia, dwoje ludzi na bodajże smc690, w tunelu oczywiście Braaaaaap!
Ktm smcr przed chwila przy Blue City smignal pomiędzy puszkami. Blachy WH, niebieski twardy plecak.
kto na belgradzkiej na kacie podrzucal córe do szkoly :D?
to mogła nie być córka ;)
Wrocław - powstańców śląskich/jastrzębia jakoś 20 minut temu jakaś husqa na legnickich blachach
Strony Poprzednia 1 … 73 74 75 76 77 … 107 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kogo widziałem jadącego SM ?
Wygenerowano w 0.060 sekund, wykonano 65 zapytań