Odp: Kogo widziałem jadącego SM ?
Mally, ta dziewczyna na czerwonym supermociaku atakowala wczoraj zakręty w Pęcicach :)
husq więcej koni
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kogo widziałem jadącego SM ?
Strony Poprzednia 1 … 71 72 73 74 75 … 107 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mally, ta dziewczyna na czerwonym supermociaku atakowala wczoraj zakręty w Pęcicach :)
Rzeszów, Langiewicza 13:00, Ktm chyba 690, jest na forum?
Dziewczyna na czerwonym supermoto widziana też dzisiaj w Regułach :D a zakręty w pęcicach swoja drogą są zajebiste :D
czyli mieszka/ pracuje w okolicy :)
czyli mieszka/ pracuje w okolicy :)
No tak kupi se człowiek motocykl założy kitkę pod kask dla jaj to już mu żyć nie dadzą....mally spalę ci temat przypominam masz obrączkę ;-)
nie palcie tematu, tylko dajcie poprawny link do fotek :D
podbijam o fotki :) moja!
udalo sie wgrac zdjecie, wgralem na iv.pl, bo z dropboxa tylko widze ja...
zielona gora, staszica/warynskiego, kolo 14:00, czarna wr250x - ktos z forum? przy okazji, jakies supermociaki wybieraja sie na rozp sezonu w sobote?
1-godzina 16.10 ,Poznań - swierczewo/górczyn -> wiadukt w strone komornik , oryginalny husaberg , obstawiam ze widzialem hackera (to ja trąbiłem) :D
2-poznan -stadion lecha na bułgarskiej 18-19 godzina chyba,ktos na duku , nie wiem czy sam czy zjkiams sportem jechał (dobre złozenie :P )
To nie ja.
Dzis ktos w toruniu ul. Broniewskiego przelatywal na 690, z ekipy supermotorun jak po bluzie wnioskuje.
Wczoraj 17:15 Ursus, Boh. Warszawy, zdaje się WR250X z rejestracją WKZ :)
Dzisiaj Aprilia sm na zawrotce na trawniku i na koniec na gumie mijałem na alejach przy ryżowej.
Na blachach LUB
Dziś ok 14.00 KTM 530 SM w Bielsku na osiedlu wojska Polskiego. Ktoś z forum?
Strony Poprzednia 1 … 71 72 73 74 75 … 107 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kogo widziałem jadącego SM ?
Wygenerowano w 0.066 sekund, wykonano 61 zapytań