406

Odp: Terror Kraków, okolice ?!

Chęci są, jednak są sprawy ważne i ważniejsze, niestety obecnie u mnie z przewagą tych ważniejszych..

SMCR AKR

407

Polatalem sam..w Kokotowie sie zrobil dosc fajny odcinek dla aut 4x4 gdzie spokojnie mozna przeleciec jako off..moze sie przyda do planowania jakiegos wypadu..

pzdr

Supermoto tez na bloto :)

408

W którym miejscu?

SMR450

409

RoBuLL napisał/a:

W którym miejscu?

Pomiedzy starym torem crossowy kolo przystanku PKP a zwirownia, widac po sladach ze 4x4 tam smigaja...

410

Aloha Ananasy
Może coś w ten weekend??
Ew dzisiaj koło 16??

Yamaha WR 400, KTM 690 SM Prestige

411

Ja będę śmigał w weekend, jeśli tylko pogoda będzie ok - chcę jechać jakoś rożnów/kasinka

Suzuki Bandit 600 -> SMC 690

412 Ostatnio edytowany przez policho (2015-04-18 00:57:17)

[url]http://forum.supermoto.pl/post246472.html#p246472[/url]

Liczę na Was. Będzie okazja na spotkanie na torze. Nie jest daleko z Krakowa.
RoBuLL, mam nadzieję, że się pojawisz i tym razem pojeździsz do końca imprezy :)

---
KTM LC4 690 SMC R 2012, Husqvarna TE610/SM 1993
części zamienne - multimoto@o2.pl

413

Bardzo bym chciał ale dałem się namówić na wyjazd majowy, a poza tym moto mam u Majstra. Mam nadzieje ze będzie więcej takich imprez. Udanego wyjazdu.

SMR450

414

Panowie pogoda piękna trzeba coś poupalać :) może dzisiaj wieczorem jakiś terror??
Co byście powiedzieli tak w ogóle na wyjazd integracyjny? Mam świetną miejscówę w Gorcach-- agroturystyka z widokiem na Tatry, zajebistym, swojskim jedzeniem i w bardzo przystępnej cenie. Może by sie udało np. w przyszły weekend przejechać?

415

Szczupły napisał/a:

Panowie pogoda piękna trzeba coś poupalać :) może dzisiaj wieczorem jakiś terror??
Co byście powiedzieli tak w ogóle na wyjazd integracyjny? Mam świetną miejscówę w Gorcach-- agroturystyka z widokiem na Tatry, zajebistym, swojskim jedzeniem i w bardzo przystępnej cenie. Może by sie udało np. w przyszły weekend przejechać?

Ja dzis w pracy do 21, ale taki wyjazd w Gorce brzmi bardzo dobrze :)

drz450sm & cbr600f pc41
701 in progress :)

416

Co do dziś wieczorem to nie, ale na Gorce bym się pisał. Nie licz jednak na jakąkolwiek frekwencję. Wszyscy SM z okolic Krakowa mają rodziny, dzieci i muszę się w weekend żonami zajmować ;) jak znajdą czas to góra na 3 godziny.

Jak zbierzesz ekipę powiedzmy 5 moto to chętnie pojadę z jednym noclegiem.

---
KTM LC4 690 SMC R 2012, Husqvarna TE610/SM 1993
części zamienne - multimoto@o2.pl

417

Jestem świeżutki w temacie zarówno SM jak i w ogóle motocykli więc nie znam nikogo w KRK. Polich Redd jest nas juz 3 może zadzwońcie do znajomych i zbierzemy tą ekipę?

418

Moje moto stoi u Majstra

SMR450

419

RoBuLL napisał/a:

Moje moto stoi u Majstra

To Twoje moto coś długo u tego majstra stoi  ;)

420

policho napisał/a:

Co do dziś wieczorem to nie, ale na Gorce bym się pisał. Nie licz jednak na jakąkolwiek frekwencję. Wszyscy SM z okolic Krakowa mają rodziny, dzieci i muszę się w weekend żonami zajmować ;) jak znajdą czas to góra na 3 godziny.

Jak zbierzesz ekipę powiedzmy 5 moto to chętnie pojadę z jednym noclegiem.

Wyczuwam szydere...odezwal sie ten co odchowal i teraz kozakuje...

Najblizsze dni wskazuja na lipna pogode a w sobote mam do skoszenia 10 arow dzialki....chooojnia..

Moze w 2084 roku uda nam sie w koncu zrobic jakis wypad ,dwa sezony temu co weekend sie smigalo...echh..

Pzdr