Odp: Terror Kraków, okolice ?!
Chęci są, jednak są sprawy ważne i ważniejsze, niestety obecnie u mnie z przewagą tych ważniejszych..
Strony Poprzednia 1 … 26 27 28 29 30 … 40 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Chęci są, jednak są sprawy ważne i ważniejsze, niestety obecnie u mnie z przewagą tych ważniejszych..
Polatalem sam..w Kokotowie sie zrobil dosc fajny odcinek dla aut 4x4 gdzie spokojnie mozna przeleciec jako off..moze sie przyda do planowania jakiegos wypadu..
pzdr
W którym miejscu?
W którym miejscu?
Pomiedzy starym torem crossowy kolo przystanku PKP a zwirownia, widac po sladach ze 4x4 tam smigaja...
Aloha Ananasy
Może coś w ten weekend??
Ew dzisiaj koło 16??
Ja będę śmigał w weekend, jeśli tylko pogoda będzie ok - chcę jechać jakoś rożnów/kasinka
[url]http://forum.supermoto.pl/post246472.html#p246472[/url]
Liczę na Was. Będzie okazja na spotkanie na torze. Nie jest daleko z Krakowa.
RoBuLL, mam nadzieję, że się pojawisz i tym razem pojeździsz do końca imprezy :)
Bardzo bym chciał ale dałem się namówić na wyjazd majowy, a poza tym moto mam u Majstra. Mam nadzieje ze będzie więcej takich imprez. Udanego wyjazdu.
Panowie pogoda piękna trzeba coś poupalać :) może dzisiaj wieczorem jakiś terror??
Co byście powiedzieli tak w ogóle na wyjazd integracyjny? Mam świetną miejscówę w Gorcach-- agroturystyka z widokiem na Tatry, zajebistym, swojskim jedzeniem i w bardzo przystępnej cenie. Może by sie udało np. w przyszły weekend przejechać?
Panowie pogoda piękna trzeba coś poupalać :) może dzisiaj wieczorem jakiś terror??
Co byście powiedzieli tak w ogóle na wyjazd integracyjny? Mam świetną miejscówę w Gorcach-- agroturystyka z widokiem na Tatry, zajebistym, swojskim jedzeniem i w bardzo przystępnej cenie. Może by sie udało np. w przyszły weekend przejechać?
Ja dzis w pracy do 21, ale taki wyjazd w Gorce brzmi bardzo dobrze :)
Co do dziś wieczorem to nie, ale na Gorce bym się pisał. Nie licz jednak na jakąkolwiek frekwencję. Wszyscy SM z okolic Krakowa mają rodziny, dzieci i muszę się w weekend żonami zajmować ;) jak znajdą czas to góra na 3 godziny.
Jak zbierzesz ekipę powiedzmy 5 moto to chętnie pojadę z jednym noclegiem.
Jestem świeżutki w temacie zarówno SM jak i w ogóle motocykli więc nie znam nikogo w KRK. Polich Redd jest nas juz 3 może zadzwońcie do znajomych i zbierzemy tą ekipę?
Moje moto stoi u Majstra
Moje moto stoi u Majstra
To Twoje moto coś długo u tego majstra stoi ;)
Co do dziś wieczorem to nie, ale na Gorce bym się pisał. Nie licz jednak na jakąkolwiek frekwencję. Wszyscy SM z okolic Krakowa mają rodziny, dzieci i muszę się w weekend żonami zajmować ;) jak znajdą czas to góra na 3 godziny.
Jak zbierzesz ekipę powiedzmy 5 moto to chętnie pojadę z jednym noclegiem.
Wyczuwam szydere...odezwal sie ten co odchowal i teraz kozakuje...
Najblizsze dni wskazuja na lipna pogode a w sobote mam do skoszenia 10 arow dzialki....chooojnia..
Moze w 2084 roku uda nam sie w koncu zrobic jakis wypad ,dwa sezony temu co weekend sie smigalo...echh..
Pzdr
Strony Poprzednia 1 … 26 27 28 29 30 … 40 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Terror Kraków, okolice ?!
Wygenerowano w 0.050 sekund, wykonano 61 zapytań