Odp: [W-wa]Gdzie latacie w terenie?
jutro Wawer
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » [W-wa]Gdzie latacie w terenie?
Strony Poprzednia 1 … 67 68 69 70 71 … 98 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
jutro Wawer
Sobota Socho
jutro Wawer
chętny :-)
jakoś po 18 mini treńk na pałacowej, jutro od rana 10/11 na wawering
W ktorym miejscu na palacowej?
Zapewne tu:
[url]https://www.google.pl/maps/place/Pa%C5%82acowa,+02-962+Warszawa/@52.1444196,21.0961536,139m/data=!3m1!1e3!4m2!3m1!1s0x47192d1202023ef7:0x826cd4c6bc12b11b[/url]
A u mnie jak zwykle , po zeszłotygodniowej jeździe po Wawrze leżę już tydzień pod kołdrą z gorączką i gilem do pasa.
Zauważyłem że jazda w terenie gdzie szybko przegrzewam organizm, zwykle się tak u mnie kończy.
pewnie nie sam tor Cię załatwił, tylko powrót do domu, jak się ochłodziło do 6 stopni, a TY byłeś rozgrzany i spocony po jeździe...
A więc jutro plan od 9 Wawering
A więc jutro plan od 9 Wawering
NO i po waweringu filter znów do czyszczenia, Artur trzymaj się dobrze że były ortezy, będzie dobrze twardy chłop jesteś.
Lewy dzięki za pomoc i fajnie że wpadłeś
Jutro od 9 pewnie na 2h plan na pola wilanowskie
Utro godzina zależnie od pogodny albo z rańca albo po opadach okolice pól wilanowskich
Hermes Ty Sloiku! :)
Jakich k...a Pól? Pole Mokotowskie. Jedno Pole.
Hermes Ty Sloiku! :)
Jakich k...a Pól? Pole Mokotowskie. Jedno Pole.
Mokotowskie Pole, jedno pole... ale Hermes pisał o Wilanowskich Błoniach potocznie zwanymi Polami Wilanowskimi.
Crazy napisał/a:Hermes Ty Sloiku! :)
Jakich k...a Pól? Pole Mokotowskie. Jedno Pole.Mokotowskie Pole, jedno pole... ale Hermes pisał o Wilanowskich Błoniach potocznie zwanymi Polami Wilanowskimi.
Pól, Pole, Błonia - potoczne Polami, sypało żabami i piorunami snieg wie o które chodzi na Mokotowskie to wieczorem możemy się ustawić :-), mimo ciekawej aury dało radę coś pojezdzić. Kto nie był ten trąba.
Maciek ma podobne nagranie z Ursusa [url]https://www.youtube.com/watch?v=VyulExuF7Tw[/url] ;-)
Jutro jak pogoda dopisze pewnie powtórka albo wawering ok 10, dam znać gdzie dokładnie
same słoiki :>
na uj ich ciągnie do tej Warszawy? nie pamiętam tam żadnego ciekawego miejsca... nie no w sumie pamiętam jedno ciekawe miejsce jak studiowałem... park saski i obok budka monopolowy 24h... yyy to może dlatego reszty nie pamiętam...
Strony Poprzednia 1 … 67 68 69 70 71 … 98 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » [W-wa]Gdzie latacie w terenie?
Wygenerowano w 0.078 sekund, wykonano 60 zapytań