Odp: OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Panowie czy do nakrętki trzymającej półkę górną potrzebny jest jakiś specjalny klucz bo nie idzie jej ruszyć, czy raczej trzeba długi klucz i pomoc młotkiem
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Strony Poprzednia 1 … 294 295 296 297 298 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Panowie czy do nakrętki trzymającej półkę górną potrzebny jest jakiś specjalny klucz bo nie idzie jej ruszyć, czy raczej trzeba długi klucz i pomoc młotkiem
jeszcze nigdy nie miałem problemu z taką nakrętką używając klucza dynamometrycznego do kół :>
Ja próbowałem nasadowym dużym ale widać tutaj ktoś się wczuł i dokręcił na maksa, rozumiem, że gwint jest standardowy - prawy
Może ktoś użył klej do gwintów.
nie spotkałem się z odwrotnym gwintem ;-) Sprawdź czy nie masz tam jakiegoś zabezpieczenia na nakrętce
sprawdzę w serwisówce ale wątpie czy jest to jakoś firmowo zabezpieczone
nie ma nic o zabezpieczeniu tej nakrętki ale nawet nie drgnęła franca, chyba mam za krótki klucz
1-1,5m ramię i musi pójść :D
nie mam takiego niestety, chyba się będę musiał zapożyczyć
Według mnie zamiast super długiego ramienia najpierw spróbuj delikatnie udarem czyt. pomóż młotkiem. Jeśli jest podejrzenie, że może tam być klej to podgrzej trochę dookoła.
dodaj do swojego klucza metr rury i powinno pójsc ;)
Pany, musze sobie kupić jakąś torbę na ciuchy do roboty, a na motorze będę latał, co poleciacie?
Może po prostu plecak? - mi wystarcza. Buty na zmianę trzymam w robocie a w plecak mieszczę spokojnie ciuchy i laptopa.
Plecak Kriega R25 ja mogę polecić.
fajny ten placak , ale sześćset blach to ja nie dam
Strony Poprzednia 1 … 294 295 296 297 298 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Wygenerowano w 0.089 sekund, wykonano 48 zapytań