Odp: Tor Toruń
Dzwoniłem na AWIX w niedziele mozemy latać z kartami na przemian :) takze jak będzie pogoda to do zobaczenia w niedziele;)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Tor Toruń
Strony Poprzednia 1 … 104 105 106 107 108 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dzwoniłem na AWIX w niedziele mozemy latać z kartami na przemian :) takze jak będzie pogoda to do zobaczenia w niedziele;)
Z Powisla, godzina do ustalenia. im wcześniej tym lepiej.
Jak będzie pogoda, to ja jadę z Wilanowa.
Jadę Toyotą Hiace, więc będzie ciasno, ale możemy zrobić podejście do załadunku 2ch moto.
Wyjeżdżam od siebie ok. 6.00, jeżeli się zdecydujesz na wyjazd ze mną, to o 6.00 będę u Ciebie.
dr Gonzo napisał/a:Z Powisla, godzina do ustalenia. im wcześniej tym lepiej.
Jak będzie pogoda, to ja jadę z Wilanowa.
Jadę Toyotą Hiace, więc będzie ciasno, ale możemy zrobić podejście do załadunku 2ch moto.
Wyjeżdżam od siebie ok. 6.00, jeżeli się zdecydujesz na wyjazd ze mną, to o 6.00 będę u Ciebie.
Mam Fiata Ducato, więc myślę, że moglibyśmy się zabrać wszyscy wspólnie. Niestety na 100% mogę się określić jutro wieczorem. Jak nie dam rady w niedzielę, to planuję wyskoczyć w poniedziałek ( ma być nawet cieplej )
Janko, R6cup2011, to brzmi na dobry plan;) Musze tylko syfa w sobotę przepalić;)
R6cup2011 dawaj znać jak będziesz już wiedział co z sobota.
Janko, R6cup2011, to brzmi na dobry plan;) Musze tylko syfa w sobotę przepalić;)
R6cup2011 dawaj znać jak będziesz już wiedział co z sobota.
Janko; dr Gonzo niestety nie dam rady się wyrwać w ten weekend :( Miłej zabawy. Może następnym razem :)
Ja spróbuje ogarnąć się w poniedziałek.
Ja odpadam
1- pogoda do bani
2- wczoraj miałem wyciągany wiór stalowy ze źrenicy, strasznie mnie oko i łeb nap...
Dobra rada wujka Janka- do cięcia flexem zakładajcie gogle ochronne, okulary ochronne są do dupy, bo pozostawiają szczeliny którymi jeden z drugim skurczybykiem mogą dotrzeć do Waszych oczu.
No pogoda lipa. Zdrowia Janko!
noście soczewki kontaktowe:) już 4 razy uratowały mnie od opiłka, podmiana soczewki i jedziesz dalej
Prognoza słoneczna ruszamy na Toruń. Będziemy w trzy osoby od 10;30 do zmeczenia, tor zarezerwowany :p
oby sie sprawdzila. ja tam nie wierze w prognozy dluzsze niz dwa dni maks.
Tylko temperatura kiepska bo 8 a odczucie pewnie jeszcze chlodniejsze bedzie
Tylko temperatura kiepska bo 8 a odczucie pewnie jeszcze chlodniejsze bedzie
Podgrzewane manetki są ;-)
Prognoza słoneczna ruszamy na Toruń. Będziemy w trzy osoby od 10;30 do zmeczenia, tor zarezerwowany :p
w sobote czy niedziele?
ktm36213621 napisał/a:Prognoza słoneczna ruszamy na Toruń. Będziemy w trzy osoby od 10;30 do zmeczenia, tor zarezerwowany :p
w sobote czy niedziele?
Byłem wczoraj, słonecznie temperatura 23 stopni w słońcu, koło 13:00 trzeba było zmienić opony na twarde bo miękkie zaczytały się palić.
Pierwszy trening udany i zaliczony na nowej furze.
Strony Poprzednia 1 … 104 105 106 107 108 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Tor Toruń
Wygenerowano w 0.060 sekund, wykonano 53 zapytań