16 Ostatnio edytowany przez SnowMoto (2010-05-12 08:58:35)

Odp: Amatorskie zawody we Wrocławiu

Zestawienie:

Rolnik napisał/a:

Jakbyś znał sytuacje we Wrocławiu to byś wiedział, że niestety tak pięknie nie jest

oraz

Rolnik napisał/a:

twojej Warszawki

sugeruje pewne rzeczy;)
Nie przejmuj się, Wrocław jest na prawdę dla nas takim samym miastem jak Wołomin, czy Pruszków. Widzisz jaka ta Warszawka jest otwarta?;)
Nie zmienia to postaci rzeczy, że inicjatywa promowania SM jest zawsze dobra.

17

Niestety ten tor jest dosyc mały, razem 4 kółka to miałyby 5km. Kiedyś na Rakietowej były organizowane zawody (samochodowe), ale jak na ostatnią eliminacje przyjechało 30 zawodników to kierownik toru powiedział, że albo podnosi wpisowe z 100zł do 200zł albo kończy to organizowac, bo mu się nie opłaca. A tam było wtedy jedno kółko (około 4km) jechane 2 razy. Także te Niskie łaki i tak były bardziej opłacalne. Nie mamy prawdziwego toru wyścigowego gdzie możnaby polatac za normalne pieniądze, także chyba nadal zostaje upalanie na placykach, albo wyjazdy 150km do Kisielina.
Mimo tego,że za drogo, za mało przejazdów i za mały tor, myśle że jakby chociaż na jedną eliminacje znalazłoby się 5 osób, które przystaną na takie warunki, to że fajnie byłoby się pokazac i może wtedy spróbowac w jakiś sposób renegocjowac warunki startu, jeśli oczywiście byliby nadal chętni.

Yamaha Wr 250X

18

Rolnik napisał/a:

twojej Warszawki.

Nie ma czegos takiego jak Warszawka. Jest Warszawa a przyklad, ktory podalem dotyczyl akurat Lublina. Nie wiem po co sie pienisz. Nie zabraniam ci tam jezdzic.

19

To nie obrażaj ludzi z forum nazywając ich frajerami.

Yamaha Wr 250X

20

I popatrz się na mapę Polski, Lublin od Wrocławia leży parę kilometrów i jak dodam do tych 70gr za kółko, paliwo w te i z powrotem to już tak pięknie nie będzie, nie mówiąc już o tym ze jak przejadę moto 500km to na pewno nie będzie mi się już chciało po tym torze latac.

Yamaha Wr 250X

21

Panowie, jak sie hejtujecie to troche fantazji, przenosni, cytatów, dwuznacznosci.
Bo jak bedziecie slali miesem w siebie bez polotu to dołączycie do "całego na biało"

Crazy pozdrawia
http://www.youtube.com/user/supermoto30

22 Ostatnio edytowany przez PeKaWu (2010-05-12 10:31:59)

Ja nikogo frajerem nie nazwalem :) Jak widac ludzie sie nie rzucili na Twoja wyjatkowa oferte wiec sie nimi nie okazali. To tyle ode mnie. Nie bede marnowal czasu na bezsensowne klotnie przez WWW.

23

Crazy_Russian napisał/a:

dołączycie do "całego na biało"

trzeba było go nie wyrzucać, przynajmniej jaja były.

A co do Wrocławia to koleś który robi imprezę samochodową i chce wpuścić motocykle daje nam szanse na rozwinięcie nowego miejsca do latania (promocję SM), jeżeli jemu i publice się spodoba to następnym razem sam będzie zapraszał :)
Podobna sytuacja była w Koszalinie z tego co pamiętam.

Ja jestem chętny żeby się tam wybrać jak ktoś będzie chciał jechać z Warszawy lub po drodze to mogę zabrać za miskę ryżu.