kusloncu napisał/a:Widze że nastała cisza w temacie, jest ktoś tutaj kto ma jakieś wieksze wpływy w pzm? Może należy jakieś podanie napisać?? Zrobić liste osób która sie podpisze i tyle hm?
Nie wiem czy ktoś osobiście ma wpływ na PZM ale wpływ na regulamin mogą mieć osoby które po prostu wyślą pismo do nich w sprawie zmian regulaminu, moim zdaniem możemy zrobić jedno pismo rozesłać do siebie mailowo i następnie przesłać każdy z osobna to samo podpisane przez siebie pismo, natomiast ktoś musiałby się podjąć napisania podania a wcześniej zebrania wszystkich ustaleń do kupy co pewnie będzie niemożliwe bo każdy ma swoje zdanie... Życzę cierpliwości i wytrwałości temu który się tego podejmie i ogarnie ten .... ;)
Ja jestem za tymi punktami:
- duże koła
- runda MP za granicą
- kwalifikacje 1x30min
- 2 wcześniejsze treningi wolne
- procedura startowa z oczekiwaniem na polach startowych
- w miarę możliwości obowiązkowo wkład w przygotowanie sekcji terenowej
- wywarcie wpływu na organizatora na chociaż minimalny wpływ na PROMOCJĘ rundy, lub to samo po stronie PZM
- jeśli chodzi o dodatkowe pkt za najlepszy czas wyścigu i kwalifikacji jestem neutralny z przewagą na ok..
- OGÓLNIE REGULAMIN PRZYRÓWNYWAĆ DO MŚ ME, ZAPRASZAĆ ZAWODNIKÓW ZZA GRANICY i PROMOWAĆ SUPERMOTO!!!!
NovoPerformance.pl
carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88