106

Odp: w co się ubrać na supermoto?

jestem zwykłym chlopakiem o wzroście 180 cm o wadze koło 88 90 kg  może trochę cyce mam za duże , i troszkę brzucha i wielka tłusta dupę. Zaraz tu zrobimy randke w ciemno  dla geji :)
. No dobra jestem strasznie spasiona świnia - oszukiwałem się :) 
nie wiem

Tak czy inaczej myślcie chłopaki
ale tak czy tak pierw czekam na decyzje ziomalqs

Jestem kowalem własnego lotu !
SUZUKI DRZ 400 SM KOZA
####MATEUSZ ŻORY####
http://www.bikepics.com/members/malyzory

107 Ostatnio edytowany przez ziomalqs (2010-04-09 21:13:52)

ja mam 75kg "tłuszczyku" ;p

ale na wysokość jest na ciebie dobry?

grey ma 180cm ja troche wyzszy jestem, mysle ze to rozmiar 50/52 jakis.

108 Ostatnio edytowany przez grey_pl (2010-04-09 21:56:18)

na wysokość myślę mniej więcej ok gdyby z każdej części wyciąć tłuszcz - barki zwężyć .

Wydaje mi się po prostu ze L może będzie dobra na 175 - 180 ale do max 75 kg

albo naprawdę jestem nieprzeciętnie szeroki w barach

SUZUKI DRZ 400 SM KOZA
####MATEUSZ ŻORY####

109

grey_pl zwany BARCZYSLAWEM..... pomysl o zmianie nika POZDRO :)

110

dobra grey to sobie odpuszcze bo mam rowno 75kg a co sie stanie jak przytyje?  :rolleyes:

111

grey_pl napisał/a:

na wysokość myślę mniej więcej ok gdyby z każdej części wyciąć tłuszcz - barki zwężyć .

Wydaje mi się po prostu ze L może będzie dobra na 175 - 180 ale do max 75 kg

albo naprawdę jestem nieprzeciętnie szeroki w barach

Mój brat ma 187 wzrostu 85 kg mięśni   niebieski thor rozmiar L cisnął go w jajka i nigdzie poza tym.
Pamietaj że to skóra która na początku mozę się wydawać troszke za obcisła a potem elegancko dopasować do ciała :)

www.propitbike.pl

112

psatp niewiem co mam odpowiedzieć
a brat moze ma bycze jaka :P . U mnie bardziej chodziło o barki i długość od dupy do szyi .
Trochę jajka miałem ściśnięte wiec tak nie raziło ale większe napięcia miałem jak wyżej .
naciągnięte jak struna , nie wiem czy napięcie się nie spowoduje pękniecie skóry
jak chcesz to zrobię sobie zdjęcie i wystawie się na  pośmiewisko na forum :)

Pomysle nad tym MVD

Pozdrawiam

Wiec w poniedzialek  wysyłam z powrotem do polan position.
Mam lekkiego stracha z ta poczta polska zeby mi paczka nie znikła :mad:

SUZUKI DRZ 400 SM KOZA
####MATEUSZ ŻORY####

113

czy ma bycze jajka to się okaże w Gostyniu :P

Ja się w zeszłym sezonie wbiłem w rozmiar S i nie mogłem się wyprostować więc wiem o co Ci chodzi.

www.propitbike.pl

114

i co ma ktoś te ciuchy MVD ? potrzebuje kurtke i spodnie

115

ja mam zamiar jeździc w ciuszkach enduro + buzer. Jeździ Ktoś w tym jest to mocno przewiewne ?? i jeszcze jedno co do butów czym sie różnią mx'y od sm'ów oprócz podeszwą są jeszcze jakieś różnice??

116

młody85 napisał/a:

ja mam zamiar jeździc w ciuszkach enduro + buzer. Jeździ Ktoś w tym jest to mocno przewiewne ?? i jeszcze jedno co do butów czym sie różnią mx'y od sm'ów oprócz podeszwą są jeszcze jakieś różnice??

ciuchy mx to dobry secik do pierwszej gleby ;)

Buty nie maja różnic

www.propitbike.pl

117

Heheh w sumie wujo śmi8ga na takim secie w terenie i na czarnym to zestwaik się trzyma. A co do butów czy podeszwa może przeszkadzać?

118 Ostatnio edytowany przez jareks (2010-05-03 10:27:39)

młody85 napisał/a:

Heheh w sumie wujo śmi8ga na takim secie w terenie i na czarnym to zestwaik się trzyma

Jak wujo niewywracalny to set się sprawdzi. Mówię Ci kolego, gleba we wdzianku crossowym na asfalcie to ciuchy będa wyglądały jakby ktoś od środka zdetonował granat, ciałko tez się przeszmergluje. Nie pisze tego mając wiedzę z nieba, praktykowałem w zeszłym i jeszcze zeszłym sezonie taki komplet i to się kupy nie trzyma. Raz że boli a dwa ze się nie opłaca, bo gacie MX po jednej soczystej glebie to nadaja się na śmietnik.
Chyba że nie masz w planach wywracać się.
Buty sa dokłanie te same a wymyślane sztucznie różnice to są jak dla mnie sztuczki marketingowe handlowców.

Husqa SM 450 R 08`, Husqa CR 250 82`,  Beta Zero 125 91`

119

A ja jeżdże w motocrossowym uniformie. Buty Fly, kask Marushin, gogle Progrip, rekawice answer, bluza answer, buzzer answer. Zakładam dodatkowo jeszcze kurteczke i jest spoko, ale zdaje sobie sprawe z tego ze bezpieczenstwo takiego opancerzenia jest mniejsze o 50% niż np w profesjonalnym kombinezonie SM

KTM lc4 640 SM SPRZEDANY :( /// obecnie 100% Retro WSK 125 made in Świdnik na dojazdy do sklepu po bułki:)

120

a bez kurteczki przeciąg jest??