Temat: Kalendarz 2015
Witam. Sezon wyścigowy się kończy, więc czas zbierać materiały do kalendarza na przyszły rok. Szukam zdjęć w sprawdzonej formule - Mistrz Polski i zwycięzca Pucharu Polski będą mieli po jednej stronie na własność - pozostałe strony chciałbym zapełnić dynamicznymi ujęciami z tegorocznych zawodów ew. treningów przed w/w. Dla Amatorów też się znajdzie miejsce! Z tego co widziałem, dobrych ujęć nie brakuje choć to przecież jeszcze nie koniec. Marzy mi się takie ujęcie jak w Warszawie na Inter Carsie - wszyscy uczestnicy "do kupy" z trofeami i może zwycięskie motóry przed całą ekipą? Byłoby dobre zdjęcie na stronę tytułową. Ale wiem że od spełniania życzeń to jest Gwiazdor gdzieniegdzie znany jako Święty Mikołaj.
Udostępnienie fotek powinno być bezpłatne. Zdjęcia muszą być w dobrej rozdzielczości - minimum 2000x1300px, orientacja pozioma, format jpg, tiff lub raw.
Gwarantuję że autor będzie podpisany na każdej fotce, oraz otrzyma kalendarz autorski do swojego CV. W związku z ograniczoną pulą będę preferował zestawy 12 zdjęć od jednego autora.
Proszę o szybkie decyzje, bo z doświadczenia wiem że poślizgi są nieuniknione. Chciałbym uniknąć znanego mi z lat ubiegłych gonienia przed świętami byle się wyrobić.
Pozdrawiam, gierwi
P.S. Szanownych moderatorów proszę o przyklejenie tematu.