Odp: SM Terror - Podkarpacie
Na jutro ja jestem chetny, tylko nie tak jak ostatnio godzine się szukaliśmy:p dzwon jak będzie wiadomo co gdzie i o której:)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » SM Terror - Podkarpacie
Strony Poprzednia 1 … 61 62 63 64 65 … 73 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Na jutro ja jestem chetny, tylko nie tak jak ostatnio godzine się szukaliśmy:p dzwon jak będzie wiadomo co gdzie i o której:)
Dzisiaj latamy!
siemano kamaraci ;) widze ze w temacie podkarpacie wiele sie nie dzieje takze poczekajcie na mnie az zrobie huske, bedzie terror co wieczor ;)
Ogarniemy maszyny i zrobimy rozpierdol :D
ej chłopki pomozcie mii :) Jestem z Jarosławia i szukam jakiegos dobrego mechnanika umnie w Jarosławia nikogo konkretnego nie ma a jak sa to nie maja czasu i szukam kgos kto naprawi moja kawe kxf 250 prawdopodbnie zawory pokrzywione moze kogos polecicie z Rzeszowa i okolic :) a moze z was ktos jest dobrym mechanikiem :)
ja np silnik od Huski TE bede oddawal do poskladania do mar-mota z rzeszowa, koledzy pewnie podesla ci jakis kontakt do niego, raczej wiekszosc ziomkow serwisuje u niego sprzety i chwala sobie ;)
Ja polecam Marek Krawczyk Mota Service Okulickiego 18 Powołaj się na Mateusza od WR 450 :)
Dzieki chłopaki dałem juz Do Mar-mot chłopaki znaja sie na rzeczy i za 2 tyognie bedzie kxf zrobiony mozna upalac :)
Chłopaki nie polecam Mar -mot naprawde niedowas ze musiałem na moto czekac ponad miesiac to tak kurde zrobili remont ze rorzad był zle ustawiony i mowili ze ma tak dyrczec bo stary motor a przypomne ze wymieniałem tłoka ,planowanie głowicy, zawory i prowadnice zawowe i kazali mi na takim dyrczacym jak sieczkarnia jedzi .... przyjechałm do domu i scigam i patrze a tam widze to zle ustawiony złe luzy zaworowe jakbym na takim jedził to bym pokrzywił zawory itp.. nie polecam jednym słowem przypomne ze te kropki maja byc na punkt 12 :D
[url]http://static.pokazywarka.pl/i/4818101/498503/1920301-569303393215400-5633915071549072818-n.jpg[/url]
oo zesz ku*wa to mnie teraz grubo zaskoczyles, moze i ja zaczne sie jeszcze zastanawiac gdzie silnik oddac. Dzieki za komentarz ;)
takie rzeczy trzeba pisac naprawde wzieli 2 tys a sam musiałem rorzad ustawiac i regulowac to naszczescie umiem :D bo z tego co zauwazyłem oni robia na ilosc a nie na jakosc :D a oni moga co najwyzej zmieniac opony i podłnczac power commandery :D
w takim razie ja na probe oddam silnik do Krawczyka z Mota Service o ktorym pisal Fight4Life, aale to dopiero blizej grudnia/stycznia ;)
no tak najlepiej :D
Od 3 lat serwisuje moto u MArmota, KTMa, Beemke, wcześniej jeszcze Vstroma i Bandita, i pierwsze słysze że Marcin nadaje sie tylko do wymiany opon ;]
Coś mi tu nie pasuje, zapytam go.
Zależy jaki serwis wykonujesz ? Oleje i filtry ? Czy jakieś naprawy ? Ja też tam się przejechałem z diagnozą w Moim KTM-ie !
Strony Poprzednia 1 … 61 62 63 64 65 … 73 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » SM Terror - Podkarpacie
Wygenerowano w 0.068 sekund, wykonano 54 zapytań