Odp: Kogo widziałem jadącego SM ?
Wroclaw 17.30 dworzec PKP - smc-r kto to?
XT500 -> 625SMC -> WR426 -> EXC200 -> Hornet 600 -> CBR 954RR -> Speed Triple 1200 RS
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kogo widziałem jadącego SM ?
Strony Poprzednia 1 … 69 70 71 72 73 … 107 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wroclaw 17.30 dworzec PKP - smc-r kto to?
Na wysokości Ratki w mikołowie śmignął czerwony XTX 660 z plecakiem o ok. 15:20 w kierunku na Tychy
Zimno jak jasny ch** a tu proszę. 16:45 gorczewska prymasa
To nie ja, ale podziwiam tych co latają w taka pogode
A to niby dlaczego? póki na plusie to można śmigać ciepło się ubrać tylko.
Ja rozpoznaję pogodę na moto w drodze autobusem na uczelnie. Zawsze (w Warszawie) przy Gofiarni ul.Puławska 11 (obok CH Plac Unii) gdy jest dobra pogoda stoi piękny KTM SMC 690 z acrapovicem x2, gdy słaba to po prostu go tam nie ma. Ostatnio od tygodnia go nie widziałam, więc sądzę, że za zimno :) Może jest tutaj właściciel tego szatana?
Eee tam, ja dzisiaj też jeździłem, podstawa do dobra kurtka :) Mniej ludzi jeździ, ale jak dzisiaj leciałem to z przeciwka minął mnie koleś na KTM w okolicach grodziska więc jednak można i nie byłem sam :)
Zimno jak jasny ch** a tu proszę. 16:45 gorczewska prymasa
ktoś ogarnięty w temacie bo garnek Arai :)
zakładam kombinezon skórzany, kominiare i przy t 10 dla mnie pizga i po przejechaniu kilku Km mam dość ;P
ja często na Żelaznej, Łuckiej widuje Bmw x moto
skóra nie jest na chłodne/zimne dni
kup sobie byle jaki zestaw tekstylny z podpinką nawet za 500zł i do 0'C można jeździć spokojnie.
Ja dziś właśnie założyłem podpinkę do tekstylnej kurtki bo w kombi to już ostatnio przy 15C było zimno i wiadomo pod spód standardowo koszulka termoaktywna i spokojnie można było jeździć przy dzisiejszym wietrze i 8-9C', ale za to w łapy nie było już za ciepło w długich skórzanych rękawicach + jeszcze mam handbary..
może ktoś sobie jebnął podgrzewane manety w SM? :D
ja dzisiaj walnęłem z 200km po wiśle i okolicach, odzież termoaktywna, kominiarka, 2bluzy, kurtka tekstylna, spodnie dżinsowe mottowear, 2pary skarpet, buty alpinestars smx5, rękawice szmaciane fox bomber, i szczerze mówiąc było git, także wystarczy troche samozaparcia i jazda! ;D
Ja dzisiaj ciepła bielizna z lidla, kominiarka, przewiewne skórzane kombi, kurtka enduro z podpinką i było bardzo ciepło.
Rękawiczki miałem MVD i czasami na długich prostych prawa ręka marzła. Miałem w zapasie ocieplane rękawiczki i gdybym je ubrał to byłoby jak latem. Nie lubię ich tylko nosić bo są grube i gorzej się operuję gazem i klamkami.
Mam jeszcze strój tekstylny suomy z podpinkami w spodniach i kurtce w których latam poniżej 0.
Wtedy problem to stopy, dłonie i szron na goglach:)
A ja dziś sama bluza + ochraniacze na torze mx i było ciepło a koło 12 nawet gorąco:)
Ja mam podgrzewane manety w 690 SMC.
Strony Poprzednia 1 … 69 70 71 72 73 … 107 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kogo widziałem jadącego SM ?
Wygenerowano w 0.085 sekund, wykonano 58 zapytań