Odp: Trening Stary Kisielin Weekend !!!
Piekna pogoda, moze nawet ostatni weekend - ktos wybiera sie do Kisielina, Torunia albo w inne okolice?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Trening Stary Kisielin Weekend !!!
Strony Poprzednia 1 … 16 17 18 19 20 21 22 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Piekna pogoda, moze nawet ostatni weekend - ktos wybiera sie do Kisielina, Torunia albo w inne okolice?
Ja dzisiaj bylem jutro moze tez zawitam
Siema, za tydzien sie wybieram na Kisielin. Powiedzcie mi jakie czasy osiagacie albo jakie ogolnie czasy na supermoto można tam uzyskac ? Mowie oczywiscie tylko o asfalcie
47sek
Aleś dał! Chłop się albo zabije albo załamie. ;-)
Albo kogoś zawstydzi hehe ;)
Czyli rozumiem, że to ekstremalnie dobry czas ?
Mówimy oczywiście o aktualnej długości toru ? Z tego co wiem to nie tak dawno się wydłużył . . .
tak oczywiście!! jak zrobisz 50 to będzie bardzo dobrze :) powodzenia
Ok, dzieki wielkie. Sprawdze się i dam znać
Pozdro
takie realne czasy to 50-53 dla dobrego zawodnika PP poniżej 50 jest bardzo cieżko zejść w 47 nie wierze :D
W te niedziele ktos z Was bedzie? My wybieramy sie dzis wieczorem na niedziele
A my sie wybieramy na Torun ;)
riux i jak tam poszło - jeździłeś tym (chyba) 525 pomarańczowym?
Nie orientujecie jaki czas ma Zieliński na tym torze? Zastanawia mnie czy w ktoś w pl na SM jest w stanie go podejść, bo jak raz widziałem jak zapieprza na swojej r6 to masakracja czaszki.
riux i jak tam poszło - jeździłeś tym (chyba) 525 pomarańczowym?
Nie orientujecie jaki czas ma Zieliński na tym torze? Zastanawia mnie czy w ktoś w pl na SM jest w stanie go podejść, bo jak raz widziałem jak zapieprza na swojej r6 to masakracja czaszki.
NIestety tor zweryfikował moje umiejętności ;) Mój czas chyba bardzo marny bo 57 sekund ale to pierwszy wyjazd na tor więc myślę, że następnym razem będzie dużo lepiej. . . Trzeba naprawde duuuużo trenować. W każdym bądź razie jak ktoś nie był to musi spróbować. Ja wrócę na pewno nie raz
Mowilem :) to sa realia. Teraz zejdziesz pewnie do 54-5 a pozniej duzo duzo trenungow
Jest ktoś w tą sobotę?
Bo właśnie miałem w planach być :)
Strony Poprzednia 1 … 16 17 18 19 20 21 22 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Trening Stary Kisielin Weekend !!!
Wygenerowano w 0.047 sekund, wykonano 71 zapytań