Odp: WROCŁAW, kto lata supermoto ?
Chętny ktoś dzisiaj około 18?
KTM EXC 450 - Sprzedane
KTM SMR 450 - Sprzedane
Husqvarna FS 450 - Sprzedane
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » WROCŁAW, kto lata supermoto ?
Strony Poprzednia 1 … 88 89 90 91 92 … 101 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Chętny ktoś dzisiaj około 18?
17 sierpnia lecimy ekipą na Stary Kisielin, ktoś będzie z Wro ?
ja chętnie polece z Wami, znajdzie się miejsce na przyczepce dla Wujka ?
miejscem niestety Cię nie uraczę gdyż my lecimy kilka dni wcześniej do Sławy pomoczyć tyłki...
no i mamy już komplet.
no dobra wezme busa :v będę miał na pace trochę miejsca, więc jak ktoś potrzebuje transportu to zapraszam do kontaktu
Witam ktoś chciał by sie ugadać na wieczorne latanie po wro. ?
jak coś to pisać dzwonić na 886767198
W prawdzie nie mam się zbytnio czym pokazać ( chinol 250 z mocą przeciętnego 125, między KTM'ami itp to trochę wstyd no i umiejętności jazdy na poziomie ucznia podstawówki zdającego na kartę rowerową) ale chętnie bym sobie pośmigał z kimś po wrocku i okolicach no i zawsze to nowe znajomości :) więc jak by pogoda dopisała i komuś się nudziło to można się gdzieś ustawić
jak by się coś działo to śmiało dzwonić/pisać na 783 484 949 (generalnie za dnia jestem w Miłoszycach/Jelcz-Laskowice a wieczorem we wrocku)
Pozdrawiam kolegę z pięknego SMC, z którym dzisiaj lecieliśmy od Swojczyc do galerii dominikańskiej.
Gość na rudym Hornecie ;)
Panowie potrzebuję pożyczyć/kupić/dorobić ściągacz koła magnesowego do kata exc 525/450. Ma ktoś coś takiego we wro?
Nikt z Wrocławia dawno nie pisał...
Bo nikt nie jeździ. Wszyscy już pochowali sprzęty :D
Aczkolwiek wbrew pozorom jest nas dużo ale mało osób jezdzi://
Chłopaki gdzie we Wrocławiu można sobie spokojnie poćwiczyć latanie na kole, stopale, mocne składanie się? Najlepiej jakiś placyk czy coś żeby można było się przewrócić w miarę bezpiecznie?
W niedziele ma być pogoda.
Ktoś będzie coś latał?
W tym tygodniu sprzedałem swoje motocykle... I teraz trochę żałuje bo nie ma co kupić.
Jak to nie ma, ja mam przynajmniej 2 do sprzedania :D
Strony Poprzednia 1 … 88 89 90 91 92 … 101 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » WROCŁAW, kto lata supermoto ?
Wygenerowano w 0.055 sekund, wykonano 66 zapytań