Odp: Jakie gumy?
Heidenau K80 ktoś coś słyszał, ktoś coś wie?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Jakie gumy?
Strony Poprzednia 1 … 10 11 12 13 14 … 70 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Heidenau K80 ktoś coś słyszał, ktoś coś wie?
Zobacz wcześniejsze strony. Są ok
Są ok pomijając fakt, że pojawiają się na nich poprzeczne rysy/pęknięcia. I uj wie co z tego będzie po kilku tyś km. Ja przejechałem na nich jakieś 500 km i były ok ale następnym razem bym tego nie kupił.
Na moich się nie pojawiły.
Na moich się nie pojawiły.
Mam z przodu i też nie mam żadnych pęknięć ;)
Mam pytanie. Mam z przodu gumę Pirelli Diablo z 2005r, a z tyłu Pirelli Sport Demon z 2008r. Na obu jest jeszcze sporo mięcha (tył dużo więcej), z czego ta przednia ma takie delikatne mikropęknięcia.
Myślałem nad zmianą gum, ale nie wiem czy warto skoro tamte mają sporo bieżnika. Zastanawia mnie czy opony po tylu latach spełniają swoje zadanie.
Myślałem o tym, bo dokładnie mój rozmiar: [url]http://allegro.pl/opona-heidenau-120-70-17-140-70-17-k80-drz-dt125x-i4506115559.html[/url]
Jeżdżę głównie po ulicy (20% lasy) i mam zamiar za jakiś czas wpaść do Was na bemowo.
Z góry dzięki za odpowiedź.
Pozdro
Mam pytanie. Mam z przodu gumę Pirelli Diablo z 2005r, a z tyłu Pirelli Sport Demon z 2008r. Na obu jest jeszcze sporo mięcha (tył dużo więcej), z czego ta przednia ma takie delikatne mikropęknięcia.
Myślałem nad zmianą gum, ale nie wiem czy warto skoro tamte mają sporo bieżnika. Zastanawia mnie czy opony po tylu latach spełniają swoje zadanie.
Myślałem o tym, bo dokładnie mój rozmiar: [url]http://allegro.pl/opona-heidenau-120-70-17-140-70-17-k80-drz-dt125x-i4506115559.html[/url]
Jeżdżę głównie po ulicy (20% lasy) i mam zamiar za jakiś czas wpaść do Was na bemowo.
Z góry dzięki za odpowiedź.
Pozdro
Na pewno będą lepsze niż Twoje obecne drewniaki
dunlop D253, Heidenau K80, DUNLOP SPORTSMART, Bridgestone BT016, PIRELLI DIABLO STRADA czy coś innego w cenie ok 650zł za przód i tył ? 90% miasto.
up
Jaką oponę polecacie na tył w rozmiarze 150/17, na przodzie aktualnie mam goldspeeda ssu i na tył tez najchętniej bym go założył ale niestety występuje w 160/17 i chu.j znowu mam problem z tym tyłem. W zimę wywalam ta obrecz bo mnie juz wkur.. Ale aktualnie czegoś potrzebuje w miarę dopasowanego trakcyjnie pod ten przód. Jezeli ktos ma cos "mięsistego" w dobrej monecie to pisać. Pozdro
150 jest pilot power
jak 150tka to dunlop d253, było już o niej zajebisty miękki gumak
150 jest pilot power
jak 150tka to dunlop d253, było już o niej zajebisty miękki gumak
Posiada ktos używke z w/w
Posiada ktos używke z w/w
nówki są po 300 coś, ale jak chcesz używke:
[url]http://allegro.pl/150-60-17-dunlop-sportmax-d253-i4590722368.html[/url]
Swego czasu Hermes miał nówkę w bdb cenie, zapytaj : )
Strony Poprzednia 1 … 10 11 12 13 14 … 70 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Jakie gumy?
Wygenerowano w 0.056 sekund, wykonano 61 zapytań