Odp: Jakie gumy?
Jakie ciśnienie macie na tyle 160/60r17?
takie jakie zaleca producent ja mam 36 psi
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Jakie gumy?
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 … 70 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jakie ciśnienie macie na tyle 160/60r17?
takie jakie zaleca producent ja mam 36 psi
Potrzebuję zmienić gumy w najbliższym czasie. 100/80/17 i 130/70/17. Zależy mi najbardziej, aby nie ślizgało na mokrym. Chciałbym wydać do 600 pln na komplet.
Nikt nic nie doradzi ?
Potrzebuję zakupić lacza na tył 160/60/17.
Ma być to Michelin Pilot Power 2CT. Polecicie jakiś internetowy sklep pewny, gdzie zakupię go w dobrym pieniądzu ? Ewentualnie gdzie we Wrocławiu mogę znaleźć.?
Zobacz na [url=http://www.motogumy.pl]www.motogumy.pl[/url]
Potrzebuję zakupić lacza na tył 160/60/17.
Ma być to Michelin Pilot Power 2CT. Polecicie jakiś internetowy sklep pewny, gdzie zakupię go w dobrym pieniądzu ? Ewentualnie gdzie we Wrocławiu mogę znaleźć.?
zapytaj kedzierski.jaroslaw@gmail.com
Matysek patrzyłem i cena dosyć spoko, rozumiem że zamawiałeś stamtąd? Ile płaciłeś za przesyłkę?
Delta to jest jakiś sklep , Twój kolega czy kto to jest ?:)
Sprzedaje ta osoba nowe opony, bo szukam tylko nówki.
Tak, kupowałem tam. Nie dość, że dostałem spory rabat, to w dodatku przesyłka była za free.
Matysek patrzyłem i cena dosyć spoko, rozumiem że zamawiałeś stamtąd? Ile płaciłeś za przesyłkę?
Delta to jest jakiś sklep , Twój kolega czy kto to jest ?:)
Sprzedaje ta osoba nowe opony, bo szukam tylko nówki.
Tak Jarek sprzedaje tylko nowe, zapytać nie zaszkodzi co tam zaproponuje, zawsze miał dobre ceny, napisz że jesteś ode mnie
witam ;d planuje kupic do mojej huski 125 jakas opone a tyl 150/60 dotej pory mialem dunlop Sportmax D253 i dosyc dobrze sie trzymala mozecie cos rownie dobrego dobrze klejacego sie polecic?;d moze bym zostal przy sportmaxie wyraźcie swoje zdanie na ten temat:)
Szukam opon tylko do jazdy torowej. Znajdzie sie cos dobrego do 1k?
To i ja się podepnę z konkretnym pytaniem: Dunlop D253 czy Heidenau K80 - użytkowanie ulica + może Bemowo jak się nauczę skręcać i hamować. Wymagania co do opon to żeby trzymały ok no i żeby nie kończyły się po przejechaniu 1000km.
Bemowo to po to by nauczyć się skręcać i hamować. Ja miałem K80 na XT600 i byłem zadowolony.
To i ja się podepnę z konkretnym pytaniem: Dunlop D253 czy Heidenau K80 - użytkowanie ulica + może Bemowo jak się nauczę skręcać i hamować. Wymagania co do opon to żeby trzymały ok no i żeby nie kończyły się po przejechaniu 1000km.
Ile masz do wydania za 800 + zł można mieć ładny kpl. pierelli PIRELLI Diablo Rosso II jak chcesz to dawaj na PW albo dzwoń znasz tel.
Niestety do wydania max 600 ni grosza więcej:) dlatego konkretnie o te modele pytałem bo są w takiej kasie do dostania.
Niestety do wydania max 600 ni grosza więcej:) dlatego konkretnie o te modele pytałem bo są w takiej kasie do dostania.
Odłóż trochę i kup lepszą gumę. jeszcze masz trochę czasu
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 … 70 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Jakie gumy?
Wygenerowano w 0.070 sekund, wykonano 69 zapytań