Odp: VI runda Bydgoszcz- Klasa amator
Podobno jest też przeźroczysty płyn :]
Piotrek
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » VI runda Bydgoszcz- Klasa amator
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Podobno jest też przeźroczysty płyn :]
założę się, że Ci co sprawdzają , smakują go czy słodki :P
Nie, ale czy jest sens oszukiwać z płynem? Rozleje sie i będą same nieprzyjemości :) Reszta zawodników nie narzeka i dają sobie rade. Woda odprowadza ciepło tak samo jak płyn. Może ma niższą temp wrzenia ale moto raczej nie powinno przekraczać 100 stopni wiec bez przesady. Mi sie nigdy moto na torze nie zagrzało, ale może za słabo odkrecam czy cos :D
Nie, ale czy jest sens oszukiwać z płynem? Rozleje sie i będą same nieprzyjemości :) Reszta zawodników nie narzeka i dają sobie rade. Woda odprowadza ciepło tak samo jak płyn. Może ma niższą temp wrzenia ale moto raczej nie powinno przekraczać 100 stopni wiec bez przesady. Mi sie nigdy moto na torze nie zagrzało, ale może za słabo odkrecam czy cos :D
+1
Jak jest ok to jest ok ale jak zaliczysz paciaka i rozlejesz plyn na torze to inni zawodnicy beda mieli zjebane zawody i moga cie przypadkiem udusic :)) woda wyparuje i jest luz.
Ja przerobilem juz kilka motocykli na torze czy to SM czy scigacz i nigdy nie mialem problemu z temperatura.
Układ chłodzenia jest pod ciśnieniem, więc woda może mieć spokojnie ponad 100stC i się nie będzie gotować. Tak czy inaczej po zawodach do ulicznego lepiej wlać płyn.
Dobra Panowie i Panie. Zgłoszenie już poszło. Teraz tylko przejrzeć moto i czekać na 29/30.08. DB killer na wszelki wypadek już ogarnięty :) płynu chłodniczego nie używam bo i po co :P no chyba że do polewania silnika po żeberkach żeby wesoło podymić bez zużywania opon :P Oby zgłosiło się trochę osób to może znajdzie się ktoś wolniejszy ode mnie :D
mam nadzieję, że do 10 osób dobijemy ;)
zaraz zaraz, gdzie trzeba wysłać zgłoszenie :-) ?
Można na miejscu jak coś :)
zaraz zaraz, gdzie trzeba wysłać zgłoszenie :-) ?
Oooj, lekturki się nie czytało:P
Nigdy nie lubiłem lekcji j.polskiego, nie wspominająć już o czytaniu lektur :P
Ja mam tylko nadzieję, że będzie ładna pogoda :-)
[url]http://www.pzm.pl/regulaminy/supermoto[/url] - tutaj masz kartę zgłoszenia, harmonogram i regulamin uzupełniający (w nim adres mailowy do wysłania zgłoszenia). Jak nie wyślesz do jutra do 24:00 to teoretycznie będziesz płacił 150zł wpisowego +50% za spóźnienie :P Praktycznie nie wiem czy się dopłaca - w Toruniu wysłałem wcześniej, w Koszalinie nie trzeba było napewno a i tak mnie nie dopuścili :P Ja tam wole wysłać.
W Toruniu i Koszalinie nic się nie dopłacało ale profilaktycznie wysłałem :)
co wpisaliście w pkt 5 ? - Nazwisko i imie kierownika zespołu/ekipy ?
7. Jaką będę miał przynależność klubową ? - Automobilklub Polski ?
O co chodzi z potwierdzeniem klubowym ? - ktoś ma mi to podpisać ?
Kierownikiem mojego zespołu mianowałem samego siebie :D
Co do klubu to na pierwszą Twoją rundę nie potrzebujesz, może być puste, tak samo jak i potwierdzenie klubowe.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » VI runda Bydgoszcz- Klasa amator
Wygenerowano w 0.053 sekund, wykonano 78 zapytań