166

Odp: ACF-50 kto sie pisze?

najpierw byla lista kupujacych na 50 puch teraz jest raptem polowa i jeszcze takie oszczerstwa odnosnie kasy .......... smieszne
podam ostateczna cene bo teraz znow musze nasciemniac w hurtowni ze bedzie mniej moze powiem ze 2 partie wezme cene ostateczna podam w PONIEDZIALEK / WTOREK tymczasem milego weekendu i szerokosci

167

i dlatego nie warto nic załatwiać bo potem się tak wychodzi... :(

168

wlasnie sie zorientowalem !!!!! ale powiedzialem na forum slowa dotrzymam i to by bylo na tyle bo widze ze dreamerow ( marzycieli ) nie brakuje !!!!!!!!!!

169

RADZIOL napisał/a:

wlasnie sie zorientowalem !!!!! ale powiedzialem na forum slowa dotrzymam i to by bylo na tyle bo widze ze dreamerow ( marzycieli ) nie brakuje !!!!!!!!!!

Na żartach sie nie znacie chlopaki.... mniej sie spinajcie wiecej luzu....

"Art. 54. Konstytucji RP:
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

170

jak dla mnie zarty nie na miejscu

171

RADZIOL napisał/a:

najpierw byla lista kupujacych na 50 puch teraz jest raptem polowa i jeszcze takie oszczerstwa odnosnie kasy .......... smieszne
podam ostateczna cene bo teraz znow musze nasciemniac w hurtowni ze bedzie mniej moze powiem ze 2 partie wezme cene ostateczna podam w PONIEDZIALEK / WTOREK tymczasem milego weekendu i szerokosci

nie przesadzaj z tymi oszczerstwami...bo nikt tu nikogo nie oskarża , ewentualnie  można mieć pretensje do tych co zamówili a sie wycofali..(bywa)..............................................ale czekam:)

320mm Supermoto Racing rotor orange motomaster flame bitch  :D

172

2010-04-07 15:42:47 gierwi napisał/a:

...

Radziol, jak tam sprawy? Wyślij mi nr konta na PW i robimy.

10 dnin temu Gierwi prosil o nr konta. Do tej pory go nie dostal. NIe ma co sie dziwic chlopakom, ze sie irytuja, skoro tak proste sprawy sie przeciagają.

Crazy pozdrawia
http://www.youtube.com/user/supermoto30

173 Ostatnio edytowany przez RADZIOL (2010-04-17 17:02:18)

Crazy_Russian napisał/a:
2010-04-07 15:42:47 gierwi napisał/a:

...

Radziol, jak tam sprawy? Wyślij mi nr konta na PW i robimy.

10 dnin temu Gierwi prosil o nr konta. Do tej pory go nie dostal. NIe ma co sie dziwic chlopakom, ze sie irytuja, skoro tak proste sprawy sie przeciagają.

stary co ty mozesz wiedziec !!!!!!! widze ze ciulatych informatorow masz albo problemy z czytaniem - wydaje mi sie ze adwokat nie potzrebny !!!!!!!

174

po co te nerwy, panowie...

175

bo ktos robi komus przysluge za przyslowiowy wamski CH i jeszcze spekulantow brakuje do tego wszystkiego !!!!!

176

Cos mogę pomoc panowie?

RadzioL ja wezme sztuke, Borys i Pawel tez wiec weź kilka więcej, resztę się pod ACE lub na polishbikers.com sprzeda.

Kiedy będziesz to miał?

177

wlasnie tez sie tak zastanawialem czy podawanie reki sie oplaca !!!!!!!!!

178

Cisza mi tu!
Kliknąłem gdzie trzeba wczoraj wieczorem, ale przelew pójdzie dopiero w poniedziałek rano. Poczekajcie z tym myciem jeszcze parę dni i będzie OK.
Nie ma co się teraz kłócić o parę dni, bo tempo wpłat też nie było powalające. Na przyszłość myślę że wszyscy będziemy ostrożniejsi jeśli chodzi o pospolite ruszenie. Ja na pewno.
Zainteresowani, jeśli chcą mogą dostać ode mnie wyciąg z tego przelewu. Choć jak mówią "błogosławieni którzy nie widzieli a uwierzyli".

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

179

Amen

180

RADZIOL napisał/a:

bo ktos robi komus przysluge za przyslowiowy wamski CH i jeszcze spekulantow brakuje do tego wszystkiego !!!!!

RADZIOL napisał/a:

wlasnie tez sie tak zastanawialem czy podawanie reki sie oplaca !!!!!!!!!

Kolego rozumiem że robisz wszystkim przysługe ale NIE PODOBA MI SIĘ TWOJE PODEJŚCIE.
Czego się spodziewałeś ? Nigdy nie organizowałeś nic grupowo ?
Zawsze tak jest że zgłasza się 50 chętnych z czego 70% weryfikuje swoje możliwości i rezygnuje - NORMA.

BIORĄC POD UWAGĘ ŻE NIE BYŁA PODANA OSTATECZNA CENA TO ILOŚĆ CHĘTNYCH JEST POWALAJĄCA I ŚWIADZCZY JAKIE MAMY DO SIEBIE ZAUFANIE.

Przepraszam ale ja wysłałem przelew w 3h od otrzymania konta.
Jeżeli takie jest podejście kolegi z forum to ja mogę się wycofać się z zamówienia i wszystkim zainteresowanym postaram się załatwić środek.
Myślę że przy zamówieniu kilku nie mówiąć już o 25 szt nie będzie problemu z przesyłkom do PL a jak gdyby to mam rodzinke w UK która mi przyśle to w paczce za 10funtów.

To że zdecydowało się 50% osób to rozumiem ale dlaczego GIERWI czeka kilka dni na nr konta to już nie ?