Odp: OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Po honowaniu cylindra na nikasilu nie trzeba nowego tłoka ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Strony Poprzednia 1 … 240 241 242 243 244 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Trzeba nowy cylinder - będzie to chodzić i działać ale według zasad inżyniera powinno się dać nowy cylinder i nowy tłok - pierścienie też nowe ;-)
ktoś wie co się stało z extremebits?
Mam okazje kupić moto z włoch, ma włoską blache, powinien ją mieć? Da radę to zarejestrować?
ma włoską blache, powinien ją mieć? Da radę to zarejestrować?
to ma czy powinien mieć? polecam wróżbite: [url]http://www.wrozbita-maciej.pl/[/url] :P hueheheh
i jakie to moto?
Mam okazje kupić moto z włoch, ma włoską blache, powinien ją mieć? Da radę to zarejestrować?
jężeli ma blache to jedziesz na kołach na przeglad i z tłumaczeniami do rejestracji w urzedzie. W przypadku gdy nie posiadasz blach (tak zazwyczaj jest) to musisz podejsc do urzedu z przetłumaczonym włoskim dowodem rej i jakim certyfikatem , wydadzą Ci próbne blachy na przejazd do stacji diagniostycznej, przeglad i można rej.
Do rej są ci potrzebne oryginały dok z włoch wszystkie tłumaczenia, faktura vat marża lub umowa kupna sprzedazy (dwujęzyczna albo tłumaczenie umowy) jak umowa to jeszcze opłata skarbowa w US. i pierwsze badanie tech w kraju.
@dyjakos dziękówa za rozpisanie tematu ;)
@delta :pp
a moto to husqvarna wr 125
Czy jest jest tutaj jakiś mechanik toyoty albo ktoś kto siedzi w japończykach?
Mam problem z toyotą yaris 1.0 2002 moje dziewczyny.
Kilka miesięcy temu wymieniałem w niej oba przewody chłodnicy ponieważ jeden z nich (ten dłuższy) zrobił się jak durszlak i przeciekał na jego środku płyn. Tak jakby ktoś porobił igłą dziurki.
Teraz widzę, że znowu znika płyn i znowu puszcza ten sam wąż w tym samym miejscu. Znów jakby ktoś porobił igłą dziurki.
Czy to jakaś fabryczna tych węży? Czy ktoś się spotkał w tym modelu z takim problemem?
Wąż jest samopas więc nic się o niego nie ociera, nic nie dotyka.
a czy przypadkiem ten przewód nie twardnieje ?
Sprawdź jak będzie rozgrzany silnik (na chodzie) czy będziesz w stanie ścisnąć grube przewody chłodnicy.
Może w układzie jest ciśnienie i od tego przewody się "rozłażą"
Ostatnio przerabiałem pogryzione przez kunę silikonowe przewody od chłodnicy. Dziurki były zrobione jekby igłą, ale parami, tak jak szczur ma zęby. Może to to? Jeśli tak to wymień przewód i kup specjalny aerozol odstraszający ścierwo.
Wujek mial pogryziony gumowy dolot od turbo bodajze tez przez jakiegos gryzonia bo byl poszarpany
Byłem właśnie oblukać i są dwie dziurki parami. Więc by pasowało na dziabnięte przez jakiegoś stwora.
Kurcze na co za pener włochaty....!
W autach najczesciej szkody robia kuny. Zawies kostke do kibla w komorze silnika i po problemie. Mojej mamie pogryzly wygluszenie maski a siostrze przewody elektryczne.
Jak się czyta to strach jechać do Poznania, za to znamy już tajną broń Mańka na Europę bierze kilka kun i połowa stawki już nie jedzie ;)
Panowie jaki aktualnie jest mandat za brak blachy? A jaki za nieczytelną blachę?
Strony Poprzednia 1 … 240 241 242 243 244 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Wygenerowano w 0.158 sekund, wykonano 33 zapytań