Odp: Wynajęcie całego toru bydgoszcz
Pawel, jak nic nie załatwisz do piątku to daj znać ale raczej tylko moto mogę zabrać bez dodatkowych gratów bo mało miejsca.
KTM EXC 450 Six Days Sardinia
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Wynajęcie całego toru bydgoszcz
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Pawel, jak nic nie załatwisz do piątku to daj znać ale raczej tylko moto mogę zabrać bez dodatkowych gratów bo mało miejsca.
Co to za bezsens ze gdy przyjedzie WIECEJ zawodników MY płacimy wiecej??? Na treningu w przeddzień zawodów płacimy 150zl a godzin jest wiecej niz 11-17. Moze warto to negocjować? Łaski nie robią...
Płacisz 150zł za osobę przed dzień zawodów, a tu wychodzi Ci od 11 do 17 ( powiedzmy 72zł/osoba za 6h). Taniej niż w Radomiu prawie o połowę...
Dla mnie też to jest bezsens, że im więcej motocykli, tym więcej się płaci za godzinę...
W moim przypadku największy koszt to dojazd i paliwo... 70-90zł za tor to już najmniejszy problem :)
Nie chodzi o te 30 zł tylko o to ze wraz z ilością zawodników stawka powinna maleć. Takie rzeczy tylko w Polsce. Zapomnialem ze to oni sa dla NAS a nie na odwrót...
Z gosciem dosc ciezko sie dogadac (jak chyba z wiekszoscia w pzm) podal takie warunki wiec ich sie trzymam.
W sumie mozna by zrozumiec ze chca wiecej za godzine (tor jest intensywniej eksploatowany) ale nie wiem czy o czyms takim mozna mowic w przypadku torow asfaltowych :-) napewno wyjdzie taniej dla kazdego i nie bedzie zmian ze 15 min my a 15 min kto inny :-)
Mój numer, gdyby ktoś potrzebował: 503171767 :)
Uwaga!
Prosze dzis nie dokonywac wpłat. Nie wszyscy wplacili ale jutro wszystko rozliczymy :-) nie chce sytuacji takiej ze ktos mi przeleje pieniadze a ja ich jutro nie bede mial ze soba bo wpłyna o 11 :-)
Maniek, nie wiem dlaczego ale pieniadze od Ciebie nie wplynely jeszcze.
+2
jak ktoś ma oponę Michelin z fabrycznymi nacieciamina na przód 17'' , to może zabierać , sprobujemy się dogadać.
jak bedzie padać też latamy?
pytam bo w Radomiu czy Lublinie nie wpuszczają w deszczu
Ja na bank tak nie wiem jak reszta.
Pytanie troxhe z innej beczki. Nie mam db killera i obawiam sie ze huska naodcieciu ma wiecej niz jest wymagane. Jakie macie sposoby zevy to uciszyc? :-)
Gabka druciana do naczyn wsadzona w wydech :) lub db killer z rurki o mniejszej srednicy w wylocie przykrecony na srube
Chyba jednak druciak, jutro musze jeszcze z rana ubezpieczenie załatwić bo dziś czasu nie miałem wiec ważne jest żeby rozwiązanie było szybkie :D
Trzeba mieć jakieś ubezpieczenie?
Jeśli masz licencje to nie (licencja zawiera ubezpieczenie) a jeśli tak jak ja nie wyrobileś nic jeszcze to musisz mieć, kosz tego jest mały (na 3 dni płaciłem 20 zł przed zawodami w koszalinie) Wyrabiają praktycznie bez problemu i odrazu :)
Ja na bank tak nie wiem jak reszta.
chodzi mi o to czy nas wpuszczą na tor, bo są tory że w deszcz nie wpuszczają
mi deszcz nie przeszkadza
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Wynajęcie całego toru bydgoszcz
Wygenerowano w 0.055 sekund, wykonano 74 zapytań