61

Odp: Wynajęcie całego toru bydgoszcz

Pawel, jak nic nie załatwisz do piątku to daj znać ale raczej tylko moto mogę zabrać bez dodatkowych gratów bo mało miejsca.

TM SMX 450Fi #426
KTM EXC 450 Six Days Sardinia

62

Co to za bezsens ze gdy przyjedzie WIECEJ zawodników MY płacimy wiecej???  Na treningu w przeddzień zawodów płacimy 150zl a godzin jest wiecej niz 11-17. Moze warto to negocjować? Łaski nie robią...

NovoPerformance.pl

carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88

63 Ostatnio edytowany przez mallly200sx (2014-08-06 09:14:05)

Płacisz 150zł za osobę przed dzień zawodów,  a tu wychodzi Ci od 11 do 17 ( powiedzmy 72zł/osoba za 6h). Taniej niż w Radomiu prawie o połowę...

Dla mnie też to jest bezsens, że im więcej motocykli, tym więcej się płaci za godzinę...

W moim przypadku największy koszt to dojazd i paliwo... 70-90zł za tor to już najmniejszy problem :)

Pozdrawiam,
Piotrek

64

Nie chodzi o te 30 zł tylko o to ze wraz z ilością zawodników stawka powinna maleć. Takie rzeczy tylko w Polsce. Zapomnialem ze to oni sa dla NAS a nie na odwrót...

NovoPerformance.pl

carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88

65 Ostatnio edytowany przez kusloncu (2014-08-06 18:50:23)

Z gosciem dosc ciezko sie dogadac (jak chyba z wiekszoscia w pzm) podal takie warunki wiec ich sie trzymam.
W sumie mozna by zrozumiec ze chca wiecej za godzine (tor jest intensywniej eksploatowany) ale nie wiem czy o czyms takim mozna mowic w przypadku torow asfaltowych :-) napewno wyjdzie taniej dla kazdego i nie bedzie zmian ze 15 min my a 15 min kto inny :-)

Mój numer, gdyby ktoś potrzebował: 503171767 :)

Husqy SMR-R 450

66

Uwaga!
Prosze dzis nie dokonywac wpłat. Nie wszyscy wplacili ale jutro wszystko rozliczymy :-) nie chce sytuacji takiej ze ktos mi przeleje pieniadze a ja ich jutro nie bede mial ze soba bo wpłyna o 11 :-)
Maniek, nie wiem dlaczego ale pieniadze od Ciebie nie wplynely jeszcze.

Husqy SMR-R 450

67

+2
jak ktoś ma oponę  Michelin z fabrycznymi nacieciamina na przód  17'' , to może zabierać , sprobujemy się dogadać.

Huśka 510

68

jak bedzie padać też latamy?

pytam bo w Radomiu czy Lublinie nie wpuszczają w deszczu

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

69

Ja na bank tak nie wiem jak reszta.

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski

70

Pytanie troxhe z innej beczki. Nie mam db killera i obawiam sie ze huska naodcieciu ma wiecej niz jest wymagane. Jakie macie sposoby zevy to uciszyc? :-)

Husqy SMR-R 450

71

Gabka druciana do naczyn wsadzona w wydech :) lub db killer z rurki o mniejszej srednicy w wylocie przykrecony na srube

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski

72

Chyba jednak druciak, jutro musze jeszcze z rana ubezpieczenie załatwić bo dziś czasu nie miałem wiec ważne jest żeby rozwiązanie było szybkie :D

Husqy SMR-R 450

73

Trzeba mieć jakieś ubezpieczenie?

TM SMX 450Fi #426
KTM EXC 450 Six Days Sardinia

74

Jeśli masz licencje to nie (licencja zawiera ubezpieczenie) a jeśli tak jak ja nie wyrobileś nic jeszcze to musisz mieć, kosz tego jest mały (na 3 dni płaciłem 20 zł przed zawodami w koszalinie) Wyrabiają praktycznie bez problemu i odrazu :)

Husqy SMR-R 450

75

maniek-rr312 napisał/a:

Ja na bank tak nie wiem jak reszta.

chodzi mi o to czy nas wpuszczą na tor, bo są tory że w deszcz nie wpuszczają

mi deszcz nie przeszkadza

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021