Odp: Tor Toruń
Witam , Panowie zarezerowałem tor na Awix arenie w Toruniu 27 lipca niedziela od 8 rano:) mamy tor do 11 na wyłaczność a po 11 z kartami na zmianę, chetni wpisywac sie ....
1. Żuralski Jędrzej
Z terenem?
# 86 Wuju - Tsunami SM
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Tor Toruń
Strony Poprzednia 1 … 100 101 102 103 104 … 108 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam , Panowie zarezerowałem tor na Awix arenie w Toruniu 27 lipca niedziela od 8 rano:) mamy tor do 11 na wyłaczność a po 11 z kartami na zmianę, chetni wpisywac sie ....
1. Żuralski Jędrzej
Z terenem?
zural_Jedrzej napisał/a:Witam , Panowie zarezerowałem tor na Awix arenie w Toruniu 27 lipca niedziela od 8 rano:) mamy tor do 11 na wyłaczność a po 11 z kartami na zmianę, chetni wpisywac sie ....
1. Żuralski Jędrzej
Z terenem?
tak z terenem;) oni nie robia problemów
Jestem wstepnie na tak
Ja też.
Muszę teren więc jestem
Panowie, jak ktoś ma dojście do toru w Bydgoszczy to może w sobote dało by rade zrobić Bydgoszcz a niedziele Toruń??
Bydgoszcz raczej odpada a na bank z terenem!! Tam jest duzy problem z zalatwieniem jazd.
bardzo chętnie
1.Żuralski Jędrzej
2.subek
3.dany
4.wstępnie maniek:)
5.metys
Panowie, jak ktoś ma dojście do toru w Bydgoszczy to może w sobote dało by rade zrobić Bydgoszcz a niedziele Toruń??
O tym samym myślałem, jak coś to się piszę na dwa dni.
bardzo chętnie
1.Żuralski Jędrzej
2.subek
3.dany
4.wstępnie maniek:)
5.metys
6.Wuju + ktoś może
Ja tez:) Paweł #42
Tesz bede:)
Mam ochotę pojechać tylko że sam nie pojadę. Jak jest ktoś chętny z wawy lub okolicy to dawać znaki
Mam ochotę pojechać tylko że sam nie pojadę. Jak jest ktoś chętny z wawy lub okolicy to dawać znaki
Podjedź do Kutna to dalszą drogę razem pojedziemy :)
Mnie też liczcie będę na 100%
751 napisał/a:Mam ochotę pojechać tylko że sam nie pojadę. Jak jest ktoś chętny z wawy lub okolicy to dawać znaki
Podjedź do Kutna to dalszą drogę razem pojedziemy :)
Mnie też liczcie będę na 100%
Sie obaczy. Zawsze to 1\2 drogi
Strony Poprzednia 1 … 100 101 102 103 104 … 108 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Tor Toruń
Wygenerowano w 0.071 sekund, wykonano 55 zapytań