Odp: OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Pytanko może trochę nie w temacie sm. Będzie ktoś w sobotę na MP Enduro w Malechowie ( k. Koszalina ) ? Bo planuję podskoczyć pooglądać, a wiem, że jest kilka osób z forum z okolic Koszalina.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Strony Poprzednia 1 … 232 233 234 235 236 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Pytanko może trochę nie w temacie sm. Będzie ktoś w sobotę na MP Enduro w Malechowie ( k. Koszalina ) ? Bo planuję podskoczyć pooglądać, a wiem, że jest kilka osób z forum z okolic Koszalina.
Ja się chyba wybiorę ale autem.
No ja też samochodem jadę. Chciałem startować, ale remont mi wypadł teraz i nie dam rady niestety :(
tak z ciekawosci ile ktm 125 exc ma wpisane w dowodzie kW ?
Pany.
Suzuki drz 400 sm 2007r. Ktoś mi powie co ma być w tym miejscu co jest na fotce zaznaczone?
Jak strona wydechu to pewnie egr.
Tak tez mi się wydaje :)
Moto jest od kumpeli. Coś tam w moto pospuła, coś odkręciła, coś dokręciła i tej jednej części brakuje. Bez tego moto chodzi ale spaliny przez to wylatują. Ktoś juz taki temat przerabiał ? Rozglądać się za nowym zaworem czy olać temat i jakoś zaślepić ? a jak zaślepić to może sa już jakieś gotowe patenty na to ?
fajne masz koleżanki :D ja bym zrobił jakąś zgrabną zaślepkę z odpowiednio grubej blachy żeby jej nie przepaliło i zapomniał.
Ogarniaj i bierz koleżankę Rudą na szopy :)
Tak tez mi się wydaje :)
Moto jest od kumpeli. Coś tam w moto pospuła, coś odkręciła, coś dokręciła i tej jednej części brakuje. Bez tego moto chodzi ale spaliny przez to wylatują. Ktoś juz taki temat przerabiał ? Rozglądać się za nowym zaworem czy olać temat i jakoś zaślepić ? a jak zaślepić to może sa już jakieś gotowe patenty na to ?
hacker dał ci złotą odpowiedz - blaszka dwa otworki i ogień bez zbędnego pierdolenia zaślepiasz
Pozbycie się tego coś zmienia ?
Bo różne są wypowiedzi.
tak z ciekawosci ile ktm 125 exc ma wpisane w dowodzie kW ?
11kW mam wpisane.
Dzięki za odpowiedź :)
Pytanie do bardziej zorientowanych, można dać śrubę z metalu do dekielka pompy hamulcowej.
Nie mogę dostać allu śrubek a mi się jednej łeb wyrobił i jak dokręcę mocniej to już nie odkręcę.
Strony Poprzednia 1 … 232 233 234 235 236 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Wygenerowano w 0.084 sekund, wykonano 44 zapytań