Odp: OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Panowie o ile się nie mylę to przy zakupach przez internet kupującemu przysługuje 10 dni na zwrot towaru bez podawania przyczyny. Ale patrząc na te przypadki sam nie wiem co bym zrobił.
SXF 250
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Strony Poprzednia 1 … 229 230 231 232 233 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Panowie o ile się nie mylę to przy zakupach przez internet kupującemu przysługuje 10 dni na zwrot towaru bez podawania przyczyny. Ale patrząc na te przypadki sam nie wiem co bym zrobił.
Albo nie potrafi czytac lub tez najpierw nie sprawdzi co sam posiada(sprężyny) Nie umawialiście sie na ewentualny zwrot wiec tym bardziej z czystym sumieniem mówisz STOP
Mylisz się, zwrot towaru kupionego przez internet możliwy jest tylko wtedy kiedy kupujesz od przedsiębiorcy (firmy).
W przypadku zakupu od osoby prywatnej takiej możliwości nie ma.
Chyba, że dogadasz się ze sprzedającym.
A to przepraszam miałem niepełne informację.
Mylisz się, zwrot towaru kupionego przez internet możliwy jest tylko wtedy kiedy kupujesz od przedsiębiorcy (firmy).
Chyba, że dogadasz się ze sprzedającym.
od firmy tak ale pod warunkiem ze jest to zakup a nie licytacja. w przypadku licytacji firma moze sie na ciebie wypiac.
hacker33 napisał/a:Mylisz się, zwrot towaru kupionego przez internet możliwy jest tylko wtedy kiedy kupujesz od przedsiębiorcy (firmy).
Chyba, że dogadasz się ze sprzedającym.od firmy tak ale pod warunkiem ze jest to zakup a nie licytacja. w przypadku licytacji firma moze sie na ciebie wypiac.
No i jeszcze jeśli od firmy kupuje osoba fizyczna - paragon, bo jeśli inna firma - faktura to tez lipa ze zwrotem. Prawo wymaga profesjonalizmu od firm i nimo możliwości zwrotu(poza nie zgodniscią z zamówieniem, wadą itp oczywiście).
Zna ktoś cenę dorobienia szprych do kół 17? Będę miał same piasty i obręcze. Dobre opinie słyszałem o pewnym majstrze (chyba Król na nazwisko miał), zna ktoś orientacyjne ceny?
250zł
Za jedno czy dwa?
jedno
Piaskował ktoś i malował proszkowo ramę i wahacz i jeśli tak to w jakich pieniądzach ?
Ja zapłaciłem 300zł i chyba nie jest to rewelacyjna cena co ? :/
Ja za ramę, polki, kierownicę dałem 160 pln z wysylka powrotną w cenie.
Piaskował ktoś i malował proszkowo ramę i wahacz i jeśli tak to w jakich pieniądzach ?
Ja zapłaciłem 300zł i chyba nie jest to rewelacyjna cena co ? :/
wg mnie cena jak najbardziej normalna.
Za 160zł z wysyłką to się ktoś raczej nie przykładał.
Ja za przygotowanie, zabezpieczenie i 3 warstwy lakieru (podkład, czarny, klar) zapłaciłem okolice 400zł z tego co pamiętam w Katowicach.
Jak z efektu jesteś zadowolony to cena ok.
ludziska poleci ktoś, jakiś sklep z akcesoriami w trójmieście? Najlepiej w Gdyni. Potrzebuję kominiarki i rękawic.
W Gdyni chyba słabo. Kask / gogle / rękawice kupiłem w Motorismo w Gdańsku (Grunwaldzka 345). W okolicy masz tam też Larssona, Moto Akcesoria, a nieco głębiej w mieście KTMa i Marvel. Z drugiej strony, w Rumi jest Intermotors. Tak czy srak, asortyment jak dla mnie był najbardziej spoko w Motorismo.
Strony Poprzednia 1 … 229 230 231 232 233 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Wygenerowano w 0.091 sekund, wykonano 38 zapytań