Odp: Supermoto Terror - Śląsk
to trzeba kiedyś wieczorem odkręcić ten znak ]:-> a na następny dzień przyjechać latać :D
FE 501 '02 ->FS650 '04 ->Hypermotard 796 '11 ->ZXR 400 '01 ->SXS 540 '03 ->YZ 450F '04 -> SMC 660 '04 -> Hypermotard 1100 '08
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Strony Poprzednia 1 … 241 242 243 244 245 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
to trzeba kiedyś wieczorem odkręcić ten znak ]:-> a na następny dzień przyjechać latać :D
Pewnie jakiś społeczniak sie zorientuje, że coś jest nie halo i na drugi dzień bedzie kolejny znak...
To jest znak drogowy czy jakaś samoróba?
Normalny znak. Ostatnio tam wbiłem ale pełno bachorów na hujajnogach było więc odpuściłem. Ale niedaleko tego tory jest bardzo sympatyczna prosta do gumowania :)
Poleci ktoś jakiegoś prawnika, najlepiej z Katowic?
Chodzi o walkę z ubezpieczalnią - standard, zaniżona wartość motocykla, szkoda całkowita, przeciąganie sprawy itd.
Panowie , odkręcić znam poczekać dwa dni i robić wjazd na tor ;D
I znów będziecie się upierać że nie ma znaku i ch***a wam zrobią :P
Panowie , odkręcić znam poczekać dwa dni i robić wjazd na tor ;D
I znów będziecie się upierać że nie ma znaku i ch***a wam zrobią :P
jestem za, bo torek fajny i nie ryzykujemy glebą pod jakiegoś lanosa, po 7 lipca mam wolne, więc można ogarnąć temat, wziąć grzechotkę i zmienić troszkę przepisy. :)
Dziadek sie nie pierdoli i pozniej zasieki ustawi :D
Poleci ktoś jakiegoś prawnika, najlepiej z Katowic?
Chodzi o walkę z ubezpieczalnią - standard, zaniżona wartość motocykla, szkoda całkowita, przeciąganie sprawy itd.
Ktoś coś ? Nie mam cierpliwości do tych gnojów z AXA Direct, a sprawa jest raczej pilna.
Dziadek sie nie pierdoli i pozniej zasieki ustawi :D
Aaa niech se ustawia i tak wygramy haha ;D
Toitoi mówiłem Ci, żebyś do pewnej firmy się zgłosił od razu to "nieee bo oni zedrą ze mnie 5% z tego co wyciągną..."
Już byś miał po sprawie :-)
Toitoi mówiłem Ci, żebyś do pewnej firmy się zgłosił od razu to "nieee bo oni zedrą ze mnie 5% z tego co wyciągną..."
Już byś miał po sprawie :-)
ściągają 40% brutto z tego co się orientowałem. A wynagrodzenie prawnika to są koszty sądowe, które spadają na przegranego sprawy ;)
I co się stało, że się na forum zacząłeś udzielać :D
Jutro najprawdopodobniej śmigamy na Szopienicach z Danikenem. Od 15 do max 18 - 19. Jest jeszcze jedna propozycja, fajna prosta niedaleko toru na wirku. Potem można na 15 min. wbić na tor powkurwiać mieszkańców :D
Ci mieszkańcy na pewno też czytają te forum więc już się szykują na wkurw xDD
Jutro najprawdopodobniej śmigamy na Szopienicach z Danikenem. Od 15 do max 18 - 19. Jest jeszcze jedna propozycja, fajna prosta niedaleko toru na wirku. Potem można na 15 min. wbić na tor powkurwiać mieszkańców :D
W niedzielę bym nie hałasował, bo akurat większość ludzi będzie w domu.
Wybrałbym się z wami ale dalej mam moto w rozsypce, bo standardowo wszystko się przeciąga.
Strony Poprzednia 1 … 241 242 243 244 245 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Wygenerowano w 0.060 sekund, wykonano 47 zapytań