Odp: najśmieszniejszy mandat świata...
:P No i widzisz Tegma cóżeś narobił. Taki policjant teraz po słuzbie pójdzie do domu i znowu zupa mało słona bedzie. A żona tak się starała. Tegma wyjechał na ulicę, i ktoś w ryj musi dostać :D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » najśmieszniejszy mandat świata...
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
:P No i widzisz Tegma cóżeś narobił. Taki policjant teraz po słuzbie pójdzie do domu i znowu zupa mało słona bedzie. A żona tak się starała. Tegma wyjechał na ulicę, i ktoś w ryj musi dostać :D
Niedługo powstanie temat "Jaki dyktafon polecacie do nagrywania kontroli" lub "Czym najlepiej nagrywać policjanta"
no wlasnie. Mialem spytac :) jak Wy to robicie, bo moja komóra nagrywa max 1 min
po 1 min powiesz "przepraszam musze zrestartowac dyktafon bo pamieci brak"
haha niezle ich zrobiles, ale tez trzeba dobrze prawo znac a ja za ch bym nie wiedzial ze po 5min pomiar traci waznosc czy jakies kąty mierzenia, mozesz nas troche poduczyc przyda sie na pewno :cool:
po 1 min powiesz "przepraszam musze zrestartowac dyktafon bo pamieci brak"
haha niezle ich zrobiles, ale tez trzeba dobrze prawo znac a ja za ch bym nie wiedzial ze po 5min pomiar traci waznosc czy jakies kąty mierzenia, mozesz nas troche poduczyc przyda sie na pewno :cool:
dokładnie, przydałoby się kilka podpowiedzi, odnośnie tego, na czym można zagiąć policjanta...? mnie ciekawi ten kąt pomiaru?
Crazy - poprostu mam najzwyklejszą nokię 6300 i miejsce zapisu nagrania ro karta pamięci - ograniczenie to pojemność karty. robię tak od momentu , jak próbowali ode mnie wymusić łapówke, a później powiedzieli ze:
nas jest 2 jesteśmy policjantami i powiemy ze jechałeś brawurowo
Odnośnie pomiaru- najczęściej stosowane mierniki prędkości to rapid 2ka- można mierzyc nimi prędkość z nawet 300 metrów ale wtedy wiązka ma szerokość 100 metrów. W wyciągu z homologacji napisane jest, że pomiar musi byc wykonywany na wprost kąt wynosi 0! stopni. więc pomiar z pobocza jest niezgodny z wyciągiem z homologacji. a więc zafałszowany ! wtedy gdy policjant mierzy pod kątem , równie dobrze może zmierzyć pojazd jadący drugim pasem i oddalający się ( pozwala na to rapid ) tak samo mierzenie przez przeszkody...
nooo niezle :cool: kiedy 2 lekcja? :D
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » najśmieszniejszy mandat świata...
Wygenerowano w 0.055 sekund, wykonano 71 zapytań