Odp: II runda Amator Supermoto-Toruń 07.06.2014
A gdzie tych 30 ktorzy chcieli startowac w klasie amator?
#13 Mistrzostwa Polski
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » II runda Amator Supermoto-Toruń 07.06.2014
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jest 8.32- może jeszcze nie wstali ;)
Ja będę, myślę że ktoś pomoże mi ogarnąć co ,gdzie i jak zrobić.
Dobra to jest nas trzech :) Chcesz być pierwszy czy zadowolisz się innym miejscem? ;)
Mi pasuje ostatnie tylko żeby ukończyć bez jakiś przygód ;) a wy nocujecie z piątku na sobotę na miejscu? Ja chyba znowu sam przyjade bo kumpel by się nudzil.
Podobno nocujemy na torze :)
Maniek jeszcze 4 strony tematu i będzie 30-stu :)
Tam gdzie byli przez cały czas, onanizują się przed monitorami.. i dalej marzą "wystartowałbym ale, muszę kupić motocykl"
Ja już w 1/3 kupiłem ale na Toruń się nie wyrobie :)
Ale jak napisałem w starym temacie, że frekwencji nie będzie to nikt mi wierzyć nie chciał :)
Ja miałem w Kisielninie wystartować to mi odwołali:(
Ja będę jak już wcześniej pisałem. Nic się z mojej strony nie zmieniło. Co prawda dzisiaj moto jak zwykle stroiło fochy i wywaliło o godzinie 18 uszczelniacz wałka zdawczego ale na szczęście znalazł się zamiennik w gratach więc już wesoło nie pluje olejem na tylną oponę i wszystko wokół :) Ja na torze jestem od jutra przed południem. Skoro już powinno nas być czterech to trzeba będzie się bardziej wysilić o podium niż zakładałem :P
Jest nas 5ciu. Startujemy. Szacunek dla Chaw. Kolega przyjechał 220km na kołach!
Bo jak ktoś chce to przyjedzie! Szacun Chaw.
Nasze fury przyjadą 18.06 to na koszaolin będzie +2ch
Pokażcie klase chopy:D
Nasz najlepszy czas to czas przedostatniego w pucharze :)
No to dawaj wyniki Mallly
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » II runda Amator Supermoto-Toruń 07.06.2014
Wygenerowano w 0.047 sekund, wykonano 76 zapytań